Yüksek lisans için bir laptop almak istiyorum spss programı kullanacağım ve diğer word gibi programlar uzun şarj ömürlü olması ve işletim sistemi güzel bir laptop arıyorum.(Oyun odaklı olMAYCAK) Bütçem 30000
Sa hayırlı bayramlar arkadaşım pc toplamak istiyor bende bilen ağabeylere danışayım dedim MAX 22k butcem var dedi. Oyun çok oynuyor piyasada uygun fiyatlı bildiğiniz sistemler varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler. (Birde donanım arşivi yakın zamanda sistem atacak mi bilen varsa yazabilir mi...
Hocam dediğiniz gibi baktım... maalesef her türlü yolu denedim sürekli admin sayfasına atıyor yarin bi bilisimci ağabey var ona soracam o da olmazsa yandık vallahi
Merhabalar vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. 365 gündür sınav dolayısıyla açmadığını bilgisayarımı bugün 30dk süren çabayla kurdum fakat hüsrana uğradım parolamı unutmustum klavye ile bakıştık baya çok moralim bozuldu lütfen yardim edin.
Shift+kapama tusu istemci iste felan orayı...
Corzar KEO RGB Pro CH-0100010 TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
Veya
Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
Genelde fps ve hikaye oyunları oynuyorum.
İlk klavyem ve uzun ömürlü olsun istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.