7K sadece laptop mesajım var 1 mesajımda bile. Monster, excalibur, Acer nitro V15, Victus 15 önermedim. Ayrıca tekrar diyorum bu fiyata bu donanımı veren baska bir laptop yok.
Sen bana o fiyatta o performansta bir 100srgb atsana lütfen.
Birde. 45ntsc ekranda kullandım 100srgb de kullandım 45nstc olana renk ayarı atınca acayip bir ucurum fark olmuyor. İkiside önümde duruyor hatta şuan.
Evet kullandım.
Bu fiyata bu performansta, donanımda 100 sRGB bir önerin varsa beklerim özellikle nitro 16 olursa iyi olur. Ayrıca beni hiç bir zaman sırf 4070 diye excalibur önerdiğimi görmessin. Ben 48-54k arası 4070 victusta önermiyorum gidip paneli işlemcisi rami ve ssd si iyi olan bir...
Baktığınız karşılaştırmalar "4050 fan club" adlı sayfadan mı? Dediğiniz hall sensor sorunu yuksek sıcaklıklarda ortaya cıkıyor ve uzun vadede ortaya cıkıyor. Yani cihaz ciddi ısınırsa bu sensor kafayı yiyor. Ama cihaz o işlemciyle o kadar ısınıyorsa ilk önce dert edeceğiniz şey hall sensor...
Vaooovv demelik fark yok mu? Güldürmeyin. 6GB vram 1 sene sonra yetmeynince kendiniz vaooovv diyerek avutursunuz. Ayrıca arada 5-10FPS ten fazlaca bir fark var.
Güya öncüleri olan elemanda bizi öncü aldı sonrada kendi saçma fikirlerini belirtti ve haksız cıkınca her mesajıma kötü emoji bırakıyordu gıcıklığına ama neyse girmeyelim oralara çok.
8 ay önceki videoyu mu referans alıyorsun sen? 8 AY önce çekilmiş videoyu niye atıyorsun akıllı kardesim benim. Dedimya "artık" neyin ne olduğu belli diye. oturma organınız ile okumayın mesajlarımı.
Laptop piyasasını bu kadar bilmediğinizi belli ettiğiniz için teşekkürler. Artık neyin ne olduğu her yerde yazıyor akıllı kardesim benim sen canını sıkma tamammı. Model kodunu okutup araştırmadan boş beleş konuşmayın şurda komiksiniz...
Ohh yanında da ısınan ve daha kötü performans veren işlemcili nur topu gibi bir acerimiz oluyor. Bide ram masrafı üstüne üstlük rami kendin bile takamıyorsun hop garanti püfffff yanıyor. Kullanıcı dostu acer yaa. Ram takviyesi ile 3K daha pahalıya geliyor bu ürün. Siz 3K yı ibandan...
Vayy senin akıl zehir. 2 renk fazla görücem diye performansı yerlere vurdun oylemi? İyi mantık. Ayrıca nvidia denetim masasından renk ayarı çekince 45ntsc gibi gözükmüyor ekran.