YÜZGÖZ isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Yardım efootball hesab taşıma coin alma

steamde bulanan efutboll hesabımı microsoft oyunu indirsem aktarabilirmiyim bilgisi olan varsa yazarasa sevinirimayrıca coin tl ile almanın yoluda varsa öğrenmek isiterim iyi günler
  2. Y

Efootball 2024 Steam'den Microsoft Store'a Hesap Taşımak Mümkünmü

reis denedin mi denediysen benide bilgilendirmisin
  3. Y

efutboll pozisyon ayarları ve dosya taşıma

Uykuluydum farketmemişim:blobdance:
  4. Y

efutboll pozisyon ayarları ve dosya taşıma

efutboll oynuyorum ama karşılaştığımdaki skıntının çözümü bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa ssevirim çoğu kişinin bildiği pesde oyunculları seçtiğimiz dizilişlerde defans hattına yada forvet hattına yakın olarak ayarlaya biliyorduk anlaşılan e futbollda da var alt tatiklerden pozisyon...
  5. Y

E futboll özel diziliş yapamıyorum

efutboll oynuyorum ama karşılaştığımdaki skıntının çözümü bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa ssevirim çoğu kişinin bildiği pesde oyunculları seçtiğimiz dizilişlerde defans hattına yada forvet hattına yakın olarak ayarlaya biliyorduk anlaşılan e futbollda da var alt tatiklerden pozisyon...
  6. Y

Yardım 16 Gb tekli ram ile 8 gb ram beraber kullanılır mı?

marka yada boyut önemlid değildir frekans seviyesi ve gecikme değerleri aynı olan bi ram takasan herrhan gibi sorun yaaşamazsın
  7. Y

çift ssd nasıl takılır

Kusura bakmasan bir soruda sorucam bilgisayarım aldığımda işletim sistemi kurulu olmadan geldi bende kendi çabam ile kurmaya çalışırken bir kez bios girdim sonra beni atttı sonrasın ne kadar girmeye çalışsam giremedim sonrasında anakartda cpu lambası kırmızı yanmaya başladı aldım yere...
  8. Y

çift ssd nasıl takılır

montajı nasıl yapılıyor bilgin varmıdır
  9. Y

çift ssd nasıl takılır

şuan msı ait pro a620m-e modelli anakartına sahibim 2 tane ssd takmak istiyorum ama kartda 1 ssd slotu bulunuyor zamanın aceleci davranıp 500 gb ssd taktım ssd yeni olduğundan yeni değiştirmek istemiyorum mümkünse 2 tane ssd takmak istiyorum bir yöntemi varsa beni bilgilendiriseniz sevinirim
  10. Y

Oyun önerilerinizi bekliyorum

yeni oynadımda 1720334463 biraz daha önerin varsa lütfen yaz merakla bekliyorum.
  11. Y

kanka sadece warframe oyunuyorum ondanda sıkıldım 1720220024 al bendende okadar
  12. Y

ASUS VP249QGR 144 hz 1ms VS LG 24GN60R-B UltraGear 144 hz 1ms

https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2779-hd-pro-180hz-1ms-hdmi-dp-freesync-hdr10-fhd-superclear-ips-gaming-monitor_u25404 biraz bütçeni aşıyor ama önerim şaun iyi indirimde
  13. Y

kanka daha farklı online oyun önerin varmı çünkü yazdığın oyunlar beni uzun süre tutmaz en fazla 3 saat dayanabilirim
  14. Y

Mümkünse online oyun önerileri almak istiyorum hikayeli iyi bi oyun önerisi varsa onlarıda bekliyorum şuan dizi film izliyerek zamanımı geçiyorum bi değişikliklazım
Geri