yüzük isimli üyenin son içerikleri

1. Y

casper excalibur g870 fan hızı ile ilgili yardım

Benim kullandığım modelde 3 mod var kanka bana çok kullanışsız geliyor ama
  2. Y

casper bilgisayarlarda fan hızı nasıl ayarlanır

Control center diye bi uygulaması var laptopun ama burda manuel olarak ayarlanmıyor bu fan hızını ayarlamanın bir yolu yok mu
  3. Y

kanka ilk götürdüpüm zaman sürekli dalgalanma oluyodu fanlarda mesela birden çıkıyodu 4000 e sonra düşüyodu onu çözdüler.Standart bu şekilde demek ki ya yukarda arkadaş da yazmış keşke caperın kendi uygulaması biraz detaylı olsaydı da ayarlayabilseydim adamlar öyle bi uygulama yapmış ki işlemci...
  4. Y

2 ay civarı oldu yaklaşık wp destek hattına yazdım dün ama 2 saatte 1 mesaj atabiliyolar anca çözemiyorum Bi türlü şu işi 1689727761 2 ay civarı oldu yaklaşık wp destek hattına yazdım dün ama 2 saatte 1 mesaj atabiliyolar anca çözemiyorum Bi türlü şu işi
  5. Y

arkadaşlar benden başka bu ürünü kullanan birisi varsa control centerdan rpm seviyelerini atabilir mi benim bilgisayarda mı bi anormallik var yoksa standart mı bu kasalarda
  6. Y

kanka ikisini de uygulamıştım ama ikisi de çözüm olmadı buzdolabına koycam yakında :peeposad: termal macunu bitmiştir falan diye götürdüm yetkili servise hala aynı düzeltemedim bi çok sinir bozucu helikopter gibi
  7. Y

onu nasıl yapıyoruz ustam bide bu fan hızını manuel olarak ayarlayamıyor muyuz 1689641985 onu nasıl yapıyoruz ustam bide bu fan hızını manuel olarak ayarlayamıyor muyuz
  8. Y

Casper excalibur g870 laptop aldım 2 ay önce ve fanları normal kullanımda bile 3500 RPM seviyelerini görüyor. Control center diye bir uygulaması var burdan ofis modunu almama rağmen bu fan hızı ve dolayısıyla fan sesini düşüremiyorum. Bu fan hızını ayarlamanın bir yolu yok mu film izlerken bile...
Geri