yvzyusuf25 isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Bilgisayar Açılıyor ama Görüntü Gelmiyor

Bugün işten eve gelince bilgisayarı açtım fakat görüntü gelmediği gördüm önceki gün her şey normaldı ilk kablo ların yerini değiştirdim sonra hdmı ile denedim yine olmadı başka Mönitör ile deneyincede olmadı parçaları söktüm taktım olmadı ram leri de aynı şekilde yaptım yine olmadı ayrıca klavye...
  2. Y

Durduk Yere Mönitöre Görüntü Gelmiyor

Bugün işten eve gelince bilgisayarı açtım fakat görüntü gelmediği gördüm önceki gün her şey normaldı ilk kablo ların yerini değiştirdim sonra hdmı ile denedim yine olmadı başka Mönitör ile deneyincede olmadı parçaları söktüm taktım olmadı ram leri de aynı şekilde yaptım yine olmadı ayrıca...
  3. Y

Yardım Sapphire Nitro RX 580 8 GB sadece 8 pin girişi ile çalışır mi?

Ekran kartımın girişi 8+6 pin ama bende maalesef sadece 8pin girişi var sadece 8 pin ile çalışır mı? 6pin Molex dönüştürücüm var onu kullansam sıkıntı olur mu?
  4. Y

Molex den 6pin dönüştürücü ile ekran kartı na takmak

Ekran kartım Sapphire nitro RX 580 güç kaynağımda sadece bir tane 8 pin var ekran kartı 8+6 istiyor molex 6pin dönüştürücü alsam sıkıntı olurmu kullananlarınız var mı birde anakartim a520 herhangi bir sorun oluşturmu ekran kartı ile
  5. Y

Uyumlu luk a520 r5 2600

A520 anakart r5 2600 RX 580 Archon 550w 80 bronze parçalar ile herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim
  6. Y

Sapphire nitro+ Rx580 8gb 8+6 pin girişi

ben sadece 8pin im var bazıları çalışır diyor birde anakart im a520m v2 çalışma sında herhangi bir olurmu
  7. Y

3000-4000 arası ekran Kartı önerisi

Baktığımda bu bütçede çoğunlukla AMD seri ekran kartılari var bana kart önerin
  8. Y

Yardım Bu ram Alınır mı? fiyatı nasil

Teşekkür ederim ama satıcı ile iletişime gecemedim
  9. Y

Abi yasak değil link atabilir misin ben bulamadım
  10. Y

1000 TL bütçem var ram için bu nasıl
  11. Y

Gibayte a520 k v2 ile r5 2600 calisirmi

i bios destekliyor mu diye merak ediyorum chatgbt 5000 serisi bir islemci ile güncelleme yapmamı söyledi benim elimde 5000 serisi işlemci yok maalesef
  12. Y

Gibayte a520 k v2 ile r5 2600 calisirmi

Bugün gibyate a520 k v2 aldım r5 2600 ile kullanicam herhangi bir sorun ile karşılaşirmiyim satıcıya sorduğumda uyumlu devir dedi ama bazıları sorunsuz kullanılıyor mus
  13. Y

Asus a520m-r ile r5 2600 uyumlu mu

asus a520m-r ile r5 2600 takınca direk çalışır mı yoksa bir ayar yapmamiza gerek varmı bir sorun ile karşılaşurmiyim
Geri