Bugün işten eve gelince bilgisayarı açtım fakat görüntü gelmediği gördüm önceki gün her şey normaldı ilk kablo ların yerini değiştirdim sonra hdmı ile denedim yine olmadı başka Mönitör ile deneyincede olmadı parçaları söktüm taktım olmadı ram leri de aynı şekilde yaptım yine olmadı ayrıca klavye...
Bugün işten eve gelince bilgisayarı açtım fakat görüntü gelmediği gördüm önceki gün her şey normaldı ilk kablo ların yerini değiştirdim sonra hdmı ile denedim yine olmadı başka Mönitör ile deneyincede olmadı parçaları söktüm taktım olmadı ram leri de aynı şekilde yaptım yine olmadı ayrıca...
Ekran kartımın girişi 8+6 pin ama bende maalesef sadece 8pin girişi var sadece 8 pin ile çalışır mı? 6pin Molex dönüştürücüm var onu kullansam sıkıntı olur mu?
Ekran kartım Sapphire nitro RX 580 güç kaynağımda sadece bir tane 8 pin var ekran kartı 8+6 istiyor molex 6pin dönüştürücü alsam sıkıntı olurmu kullananlarınız var mı birde anakartim a520 herhangi bir sorun oluşturmu ekran kartı ile
Bugün gibyate a520 k v2 aldım r5 2600 ile kullanicam herhangi bir sorun ile karşılaşirmiyim satıcıya sorduğumda uyumlu devir dedi ama bazıları sorunsuz kullanılıyor mus