ywywywy isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

pxn v10 ultra aldım 1774432643 anladım hocam teşekkür ederim tekrardan cok sagolun
  2. Y

kral direksiyonu aldım muazzam para biriktirip on numara bi sistem yapmayı düsünüyorum 1774027829 bu arada hocam direksiyondan cok memnun kaldım asırı iyi tavsiyeniz icin cok cok cok tesekkür ederim.
  3. Y

şuan sanırım bir tık düzeldi temizlikle ve kabloları düzelttim düzeldi sanırım
  4. Y

Bayağı zevkli oluyor direksiyonla oyun oynamak düşün derim.
  5. Y

Hocam bide şöyle bir sıkıntı fark ettim o ses sanırım normalde pedallarda gazda sorun var sanırım yazılımdan reverseleyince Max 99 oluyor.
  6. Y

Hızlı çevirince hafif sesler geliyor. Bu arada bayramınız kutlu olsun
  7. Y

Hocam montajladım gibi direksiyondan gelen hafif sesler normal demi çok bilmiyorum onun için soruyorum kusura bakmayın
  8. Y

Tamamdır hocam teşekkürler.
  9. Y

@Advocate hocam geldi elinizde montaj videosu varmı
  10. Y

Güzelmiş hocam iyi günlerde kullanın umarım bende memnun kalırım bu günün sabah 11 12 sinde gelir diye düşünüyorum bakalım pxn ye. 1773789178 Umarım kalırım memnun.
  11. Y

@Advocate hocam bu arada siz hangi direksiyon setimi kullanıyorsunuz
  12. Y

teşekkürler. 1773604013 teşekkür ederim hocam geldiğinde yardım alırım sağolun.
  13. Y

Hocam az önce sipariş ettim ödeme sayfasında açılmadı ama çekti aldı ödemeyi sipariş ettim hocam tavsiyeniz için sağolun v10 ultra aldım tekrardan sağolun♥️ 1773595432 Aldım hocam siparişimi ettim tavsiyeniz için teşekkürler.
  14. Y

Anladım hocam kargo param eksik laptoptan alacağım tekrar tekrar teşekkür ederim iyi günler dilerim.
  15. Y

@Advocate hocam bir soru daha sorcaktım bugün sipariş etmeyi düşünüyorumda gaming gen tr denmi alayım laptop.com.tr denmi arada 200 TL kargo parası farkı var
Geri