ywywywy isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ Asus B650e Max Gaming İyi Midir? 7800x3d İçin

zaten hocam daha rami almama bir ay var incelerim ara ara yavas yavas topluyorum zaten acelemde pek yok fiyatlar pek yerinde durmuyor yavaştan hallediyorum hocam zaten sizinde dediğiniz gibi çalışan sistem var ddr4 aldığımdada eski parçaları satıp ya ram yada koltuk alırım sistemi tamamladıktan...
  2. Y

Valla hocam o dediğiniz tatlı nokta konusu doğru. Ancak şöyle bir şey var ikinci elde satan yok yada sıfır fiyatına yakın satıyorlar. Benim daha ram alacak vaktim var o ana kadar bulamazsam hiç bulaşmayıp sıfır alırım çünkü ne bir tecrübe ne bir şey facia birşeylerin olmaması için büyük ihtimalle...
  3. Y

Ama ho Ama hocam tecrubemde yok hiç nelere dikkat etmeliyim mesela bı tne gördüm 17 bine kapalı diyor sıfır diyor normalde 26 k olan Rami 17 ye satıyor nedense şüphelendim e deneme sansimda yok nelere bakmaliyim ne sormaliyim kusura bakmayın rahatsız ettiğim için
  4. Y

hocam bide arada ne kadar bir fark varki ahım şahım cok fark yok x3d lerde daha az hissediliyor fark bide 1788641869 hatta hocam incelemelere bakarsanız fps olaarak hicbir fark yok. bazı oyunlarda olabiliyor. fiyat aynı ise tabikide cl30 ama bence bu konuda cok kafanıza takmanıza gerek yok mhz...
  5. Y

Bakarım hocam 6000 MHz Cl 30 bulabilirsem süper olur
  6. Y

Valla hocam etrafımda hiç yok mardindeyim cl30 Lara bakacağım bulamazsam ne yapayım?
  7. Y

Hocam şöyle adam akıllı bulmaya çalışıyorum zaten testsiz falan almicam memtest bahsettiğiniz sanırım ama Cl 30 çok yok 32 GB patriot var 5600 MHz tek modül Cl 36 sanırım
  8. Y

eyvallah hocam ramlarda bende 2. ele gitmeyi düşünüyorum 2 3 bin tl ekleyip 32 gb alınabiliyor oneriniz varsada acığım.
  9. Y

Yardım Bitfenix Kasa Kalite Kontrol

gayet iyi daha gelmedi kaliteli oldugu belli ama
  10. Y

Valla hocam aldım bende gelsin bi montajı kolaymidir yani herşeyi kaç saatte bitiririm daha önce hiç yapmadım kasa güzel gibi indirimde görünce aldım
  11. Y

Evet hocam
  12. Y

Asus a32 de alabilirsin fiyatı düşmüş zaten mantıklı kasa
  13. Y

Valla haklısınız hocam bende arastircam kasa olarak 5100 e Asus a32 plus aldım indirimde sizce nasıldir hocam
  14. Y

Hocam Rami ne zaman dusunuyorsunuz
  15. Y

Atx Kasa Önerisi Fp Akvaryum

Arkadaşlar kasa önerisi lazım ATX olması gerekiyor anakart ATX PSU hallettim onerebilirmisiniz?
Geri