yxssf isimli üyenin son içerikleri

1. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

yok hocam yine çalışmadı
  2. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

yaptım dediklerini çalıştırayım mı parmağımı ilk deydirdiğimde fena elektrik aldım gibi hissettim
  3. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

takmadığım bir kablo yok sanırım (kablo düzeni çok fazla tak çıkar yaptığımdan yok şuan) 1750520226 Ryzen 5600 Geforce gtx 1650 32gb ram 16x2 1TB ssd Asrock A520M-HVS 1750520318 üstünündeki tozu aldım sadece ne bastırdım ne ıslak bez havlu deydirdim her zaman yapıyorum sadece bu sefer...
  4. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

sınav haftası olduğundan 1 ay açmadım ilk açtığımda sıkıntısız çalışıyordu gece yatmadan temizleyeyim derken oldu
  5. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

yaptım olmadı
  6. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

güç kablosuna bağlı iken mi yapayım
  7. Y

KASA ÇALIŞIYOR EKRAN YOK

Her zaman bilgisayarı temizliyorum bu sefer ekran kartınıda çıkartıp temizledim tekrar taktığımda her şey çalıişmasına rağmen ekran gelmiyor Ram çıkarttım taktım tüm kabloları baştan söktüm taktım ssd sök çıkar yaptım ama faydası yok tamire götürmeden sebebini öğrenebilir miyim
  8. Y

TL Launcherde Server Açma

youtubede falan viedosu var mı yoksa tl launcherin modlar kısmında var mı
  9. Y

TL Launcherde Server Açma

Arkadaşımla tl launcher üzerinden minecraft serveri açmak istiyoruz bedavaya aternos hariç hangi siteyi önerirsiniz tl launcherden girilebilir
  10. Y

Dar boğaz meselesi sisteme yeni ekran kartı

İşlemcim: AMD Ryzen 5 5600G with Radeon Graphics, 3901 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci Ram: 32 gb ssd: 1tb ekran kartı bilmem arockun ne modeli şuan kullandığım ekran kartı gtx 1650 yeni ve daha güçlü ekran kartına geçmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz benim aklımda ASUS TUF RTX 3060 Tİ 8...
  11. Y

.d

hangi uygulamayı önerirsiniz veya bilgilenmem gerekn önemli konular varmı
  12. Y

Kasa Üstündeki Led Tuşu

Rampage Shelob Black Gaming kasam var açma tuşunun yanında altına led yazan bir tuş var ben kasanın renk ayarları fln sandım ama basınca kasa açık kalmasına rağmen bilgisayar kapanıyor sebebi nedir?
  13. Y

Ekran Kartı Öneri verirmisiniz RTX

AMD Ryzen 5 5600G with Radeon Graphics 3.90 GHz 32GB RAM 1 TB ssd ASrock A520M-HVS RTX olarak bu sisteme ne önerirsiniz
  14. Y

Windows 11 için Uygulama Kilitleme Programı

windows 11 için uygulama kilitleme programı lazım bilenler verebilirse iyi olur
  15. Y

fanların gücünü nerden arttırabilirim

başlıktaki gibi
Geri