Z A G R O S isimli üyenin son içerikleri

1. Z A G R O S

Nvidia gibi şirketlere kafa tutan türk

Nvidia anakart mı üretiyor ekran kartı demek istedin herhalde
  2. Z A G R O S

Çözüldü✓ LG Ultragear 24GS65F-B Model Monitör Kullanan Var Mı ?

Valla forumlardaki şeylere detaylı hakim değilim fakat biri öncülük yapıp böyle bir şey başlatırsa bende katkıda bulunurum 1731616218 benimde çok canımı sıkan birsey o
  3. Z A G R O S

wifi ağımız üzerinden bilgilerimize erişilebilir mi?

Ya bende de o port açık valorant desteği de Kaspersky de söylüyor ama bulamıyorum nasıl kapatılır
  4. Z A G R O S

Yardım 5ghz ve 2.4 ghz de hangi kanalı kullanmalıyım sürekli değişiyor

Modem uzaktaysa 2.4 ghz, modem yakındaysa 5ghz kullan
  5. Z A G R O S

bu 1080p 180hz monitörlerin arasında hangisi en iyidir?

LG veya MSi ufak detaylara göre kararını verirsin
  6. Z A G R O S

Monitör elime geldi meraklısı için bilgiler; Ölü pixel çıkmadı Ghost yok gözümle ve kamera yakalayamadım Işık sızması 0 hiç yok 1ms(gtg) farkını pek anlayamam ama 1ms açmak için menüden game adjust'dan response time den fast ayarından faster ayarına almanız lazım Monitörün kutusunda ve...
  7. Z A G R O S

Şuan fiyatı artmış indirimi fiyatta mantıklıydı
  8. Z A G R O S

Mesajı yazdıktan yarım saat sonra faturası maile geldi 1 saat sonra da kargoya verilme bildirimi geldi neyseki sıkıntı olmadı geliyo eyw
  9. Z A G R O S

Bekliyorum fikrim değişmesin kargoya verilme aşamasında iptal edemiyeyim diye de satıcı biraz uyuşuk 3 gündür hâlâ kargoya vermedi dün pazar anlarımda cumartesi pazartesi ses yok Şuan fiyatı artmış satıcının stok hatası diyip iptal etmesi düşündürdü Hadi hayırlısı 🤠
  10. Z A G R O S

Teşekkürler MSI G244PF E2 de gördüm kararsız kaldım
  11. Z A G R O S

Yok 1ms i bulmam için demiştim de zaten attığım görselde nerde olduğu yazıyor bende sipariş ettimm de Türkiye'nin bı ucundan bi ucuna hazırlanması kargosu gelmesi falan 5-6 günü buluyor biraz sabırsızlık var :D
  12. Z A G R O S

Ayarlarını özellikle game olan yerini atma şansın var mı 1728228365 Oyun ayarlama> Tepki süresi> Daha hızlı mod seçeneği ile açılabiliyor
  13. Z A G R O S

🔥İndirim 🔥LG Lg 24” Ultragear 24GS65F-B 4899 TL🔥

YouTube da ürün incelemesini bulamadım benzer var ama kendisi yok bende sipariş verdim ama bugün pazar diye askıda elinde ürünün incelemesini yaptığın video var mı veya ghost sonuçlarını atma şansın var mı
  14. Z A G R O S

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Farkı gözünle anlayamazsın bile o yüzden sırf gtg ya 0.5 ms kafalarına girme
  15. Z A G R O S

Valorant Drop Yiyorum

Sende sıkıntı var Ve bende düşük yüksek ayar farketmiyor fps hep aynı sayılarda dolaşıyor sizde etki ediyor mu?
Geri