Merhabalar, şu anda kullandım R5 3400g pro Rx 6500 xt 8x2 GB ram asrock A320-M sistemim var islemciyi yükseltip 5 5600 alayım diyorum nasıl olur sizce yada onun yerine yapabilcegim bir şey varmı
İl dışınca çıkacağımdan dolayı Windows 7 laptopumu kullanmaya başladım. Gideceğim yerde internet olmadığından dolayı evde oyunları indirmeye başladım. Fakat oyunu indirirken fotoğrafta gördüğünüz gibi indirme başlatılıyorda kalıyor. 5-10 dk bekledikten sonra "Bağlantı zaman aşımna uğradı"...
Yeni ssd aldım bu yüzden windowsu ssd ye geçimek için format attım eskiden 10-15 mb olan internet 1mb sabitlendi sanki steamda 1 mb gösterirken göreb yöneticisnde 8 mb gösteriyor Sadece steamda değil herşeyde böyle. Ne yapmalıyım.
Kanka haklısın ama pc de rdr 2 GTA btf gibi oyunlar kurulu ve bunları zaten geri HD ye kurucam eğer bir yöntemle SSD ye sadece windowsu kurabilirsem çok iyi olur.
1tb harddiskim var fakat 500 gb lik bir SSD aldım 1tb ın 700 gb dolu. Ben windowsu SSD ye geçirmek istiyorum fakat diğer uygunlarim gitmesin eğer onlar giderse internetim yavaş olduğu için çok uzun zamanda indirir. Tavsiyeleriniz ne lütfen yardım edin.