Merhaba dostlar,
Başlıkta belirttiğim ürünümün USB’sini kaybettim. Yeni USB temini yapabilir miyim ? Yapılıyorsa nasıl yapacağım ? Logitech sitesinden herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Canlı destekte oto cevaplar var link atıyor ama yine bir sonuç çıkmıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ...
kardeşim öncelikle senin vücudun için neye ihtiyacın olduğunu öğrenmen lazım. mesela besinlerden günde ortalama kaç gr protein alabiliyorsun bunu detaylı bir şekilde öğrenip ona göre protein ihtiyacını belirleyip whey protein alabilirsin. boy-kilo durumunu bilmiyorum o yüzden detay...
Merhaba cümleten,
Bir abimin özel bir durumu var çok detay veremeyeceğim. Kısaca şöyle özetleyeyim: abimin adına olan hem şirket hem de özel kullanım için toplamda 8-9 adet hat var. bunlardan sadece bir tanesine farklı sebeplerden ötürü erişimimiz yok. hattı kapattırıp yeni hat açmayla ilgili...
güvenilmez. borsada kazanmak istiyorsan kendin çok kapsamlı araştırmalar yapman lazım. kimsenin aklına uyma kardeşim. en güvenilir kaynak senin kendi aklındır. kaybetmek de borsanın doğasında vardır zaten. kaybetmeden kazanamazsın.
kardeşim yapamadığın soruda hemen çözüme bakmaya gitme. iyice düşün kendini zorla. çünkü videoda çözümü görmüşsün bilinçaltında var aslında o. sadece ortaya çıkarman lazım. zaten birkaç kez yakaladın mı sonrası çok kolay olur artık
kardeşim naçizane tavsiyem valide hanım bankadaki borcunu kapasın senin de sicile etki etmiş olur ve sen de yeni bir sayfa açarsın borçsuz bir şekilde kafa dinlersin. sonuç ne olursa olsun borç bir şekilde ödenir zaten ama önemli olan şey sicil bence. ticari açıdan bakarsak ben valide hanımı...
ben makine mühendisiyim ve tercih yapacağım dönem çevremdeki herkes okuması en zor mühendislik diyordu. ona rağmen okudum ve diğer mühendisliklerden de birçok arkadaşım oldu. az çok zorluk derecelerine hakim oldum.
makine - eem - inşaat - çevre - endüstri
fikrim olanları sıraladım sadece...
basit bir mantıkla kariyerinle ilgili 0-100 arası şöyle izah edeyim;
yabancı dilin olmazsa 0-40 arası gider gelirsin, daha da yükseğe çıkmak hiç de kolay olmaz.
iyi bir ingilizceye sahip olursan bunu 0-65 seviyelerine çekebilirsin.
üçüncü bir yabancı dilin de olursa 100e kadar yolun açıktır...
"Galatasaray Lisesi ne ya" ile başlayan uzun ve saçma sapan fikirlerini yazacağına hiç yazmasaydın keşke hocam. Galatasaray Lisesi'nde okuyan biri ultra süper zeka falan olmuyor tabii ki ama senin bu sözlerin senin seviyenin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor bence.