Uzun zamandır laptop bakıyordum, artık almaya karar verdim ve piyasada laptopu en düşük fiyata satan Teknorya fakat çoğu kişinin bu firmayla sorun yaşadığını gördüm bilgisi olan var mıdır acaba? Alınır mı?
(Laptop...
Demin youtube'da takılırken kasanın ışıkları bir anda sönüp cıst şeklinde elektrik sesi çıktı ve kapandı. İlkten hiç açılmadı ama biraz bekleyip PSU kablosunu tak çıkar yaptım şimdi açıldı. Sorun ne olabilir?
Attığım laptoplardan hangisi daha iyidir arkadaşlar? İkisi de aynı fiyat bandında.
Acer https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP8D7GN/ref=asc_df_B0CLP8D7GN1740967200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CLP8D7GN&linkCode=asn&psc=1
HP Victus...
Bir süredir laptop bakıyordum ve Acer'in linkini attığım modeli gözüme çok hoş geldi. Bütçeme de uyuyor ama laptoptan anlamadığım için yine de buraya bir sormak istedim. Sonradan RAM + SSD eklemesi yapabilir miyim ve Trendyol satıcıları ne kadar güvenilirdir...
10k'lık bir fiyat farkı var. HP Victus'un çok önerilmediğini gördüm. Kronik problemleri var diyor insanlar ama indirime girmiş şuan. Hangisi yıllar boyu götürür...