Zacx isimli üyenin son içerikleri

1. Z

GIGABYTE G31M-ES2L ANAKARTA HANGİ EKRAN KARTI

GIGABYTE G31M-ES2L Intel® G31 DDR2 800MHz 1333FSB VGA Anakartım bu buna uygun ekran kartı ve işlemci almak istiyorum ne alabilirm ?? Bütçem 900 tl
  2. Z

B450ms2h driver link

Da sistem4 aldım ekran kartı driverını kurdum ama anakartı kuramadım b450ms2h driverını link atabilir misiniz
  3. Z

Da sistem 4 de fan sesi

Yeni aldığım da sisyem 4 de fam sesi var bayaa var gibi ne kadar olması gerek normalde bi sorun olabilir mi
  4. Z

Steam hesabima giris yapamiyorum

Şifre almak icin sms veya mail atması gerekiyor ama maili ve tel noyu kabul etmiyor
  5. Z

Şifreyi bilmiyorum ki
  6. Z

Steam hesabimin sifresino unuttum e posta ve telefonla şifre almayi denedim ama olmadı dogru girdigime eminim ne yapabilirim?
  7. Z

Steam destek e postası bilen var mı ?

Steamin e posta adresi nedir
  8. Z

Monitörün çerçevesinde leke

Tesekkur goruntumu etkilemiyor
  9. Z

Ekranda degil lekenin oldugu yer siyah ama ekrana dahil
  10. Z

Acer nitro vg240Ybmipx
  11. Z

Sorun ekranda ama hani ekrana dahil olan çerceve var ya üstte sağda solda ince bi ekrana dahil kısım var ekran dahil ama orası 1607427629 Bu şekilde ekrana dahil olan çerçeve 1607427679 Sorun olur mu 1607427803 Jelatin yoktu
  12. Z

İç cercevenin üzerinde bi sıkıntı olmaz degil mi
  13. Z

Monitörün üst sağ ve sol köşesinde bu şekilde küçuk bi nokta var monitör kapalı olduğunda da gözüküyor. Gözüken nokta ekranın değil çercevenin uzerinde herhangi bir zararı olur mu satıcıyla konuştum servise göndersek servisi kapsamaz dedi. 14 gün içinde iade etme hakkım var iade edeyim mi bi...
  14. Z

DA-SISTEM4'e NITRO VG240Ybmiix model monitörü bağlayabilir miyim?

Hdmi girisi demissin ama bem vga ile bağlayacağım da sistem 4 de vga girisi var mı
  15. Z

Acer NITRO VG240Ybmiix ve AOC 24G2U5/BK arasında kaldım

1 https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-vg240ybmiix-238-75hz-1ms-hdmianalog-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000HW4ZO?magaza=BOZDAN+Teknoloji 2 https://www.itopya.com/aoc-24-24g2u5-bk-75hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-pivot-freesync-gaming-monitor/ Sizce 180 tl farkla 2. attığımı almalı mıyım
Geri