ZaferEser isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Sistem Toplama: Parça Seçimi ve Tavsiyeler

O konuda haklısınız ama görünce dayanamadım hocam hep anakarttan başladı toplama serüveni.
  2. Z

Alternatiften kastım zaten yeni nesil olarak dememiştim yanlış anlaşılmışım herhalde kusura bakmayın, şuan piyasada güncel rx9000 serisi ve rtx5000 serisi olsada önceki serilerden bir süre idare edilebilicek F/P ekran kartları anlamındaydı. Aldığım parçaların fiyatını hali hazırda aldığımdan ve...
  3. Z

O eksiğin bende farkındayım ama elimdeki ram i gerçekten uyguna aldım piyasasına göre, kalkıpta bir ram e 13-15 bayılmak hiç mantıklı gelmiyor şu zamanda. Beni en azından bir süre idare etmesini umuyorum biraz daha rahat bir duruma gelene kadar hocam. Açıkça söylemek gerekirse bu aldıklarımı 30k...
  4. Z

Elalem konusunda haklısınız hocam sadece sektördeki ön yargılara anlam veremiyorum. Pazar araştırmamda dediğiniz gibi 8GB 5060 yerine 9060 16GB çok daha mantıklı geliyor sadece başka alternatifler var mı onu görmek ve öğrenmek istedim. İtediğine değil bütçene göre bakmanın zorluğu biraz bende ki...
  5. Z

5060Ti 16GB istesemde çok aşıyor hocam bütçeyi yani o kadar limitlere çıkmak istemiyorum şuanlık en azından. Hem okuyup hem çalışıyorum hep bir pc planım vardı dayanamadım o yüzden ufak ufak toplamaya başladım. saydığım parçaların hepsinin toplamı 5060Ti ın fiyatı etmiyor o yüzden gözüm korkuyor...
  6. Z

Merhaba arkadaşlar sistem toplamaya başladım, ufak ufak indirimde denk geldikçe veya çevremden denk gelerek bazı parçaları aldım. Bu işlerde yeniyim o yüzden bazı konularda yardıma ihtiyacım var. Aldığım parçalar; RYZEN 5 7500F / MSI B850 GAMİNG PLUS WİFİ6E / 1x16GB XPG LANCER RGB 6000MHZ CL30...
Geri