Zagrif isimli üyenin son içerikleri

1. Z

XBOX ONE S İLE İLGİLİ SORULARIM

öyle bir şey hiç duymadım kendi kutusun da da 4k yazıyor
  2. Z

Ps 4 sevmiyorum gerek performansı olsun gerek oyun fiyatları olsun xbox one s 4k oyun oynatma desteği de sunuyor
  3. Z

Merhaba arkadaşlar 1800 tl ye 1tb xbox one s buldum ve almayı düşünüyorum alınır mı? sanırım "xbox one" destekler yazan oyunları bu da destekliyor sizce ne yapmalıyım Aklıma takılan "Xbox one" destekler diyen oyunları xbox one s de destekliyor mu?
  4. Z

Antimalware service executable

nasıl durduracağım?
  5. Z

evet onu anladım forumlarda gördüm ancak bu kadar fps düşürmesi ve pc yi patatese dönüştürme nedeni nedir ve kendi kendine kapanır mı
  6. Z

Bugün sabah kalktım ve pc mi açtım ancak pc de hiç olmayan donmalar takılmalar vardı görev yöneticisini açtığımda "Antimalware service executable" bu uygulamanın aşırı fazla cpu ve ram kullandığını gördüm kapatmaya çalıştım forumlara baktım hiç bir çözüm bulamadım 2 saat sonra uygulama 7mb ram...
  7. Z

Ekran kartı modeli bulma

çift ekran kartı olduğu için amd değil intelin ekran kartını gösteriyor 1620637179 denedim hiç bir şey yok
  8. Z

Ekran kartı modeli bulma

Arkadaşlar merhaba benim Amd mobility radeon hd 5000 series ekran kartım var ancak bu bir seri 5000 serisinin içinden hangi ekran kartı olduğunu nasıl bulabilirim
  9. Z

Bu sistemi kaç watt psu besler

275
  10. Z

şöyle bir durum var ekran kartımdan memnun olmadığım için değiştircem içinde 275 watt bir psu vardı onu da değiştirmem gerek mi diye düşündüm
  11. Z

Merhaba arkadaşlar gtx650 bir ekran kartı buldum ucuza ancak kaç watt psu besleyeceğini bilmiyorum 4Gb Ram 240 Gb Ssd i3 9100f gtx650 1gb
  12. Z

gtx 1660s 3360 almalı mıyım

bekleme al
  13. Z

500-600 Tl Ekran Kartı Önerisi

biraz fiyatını aşar ama gtx770 alabilirsin
  14. Z

500-600 Tl Ekran Kartı Önerisi

Gtx760 alabilirsin
  15. Z

Öneri Xfx rx 580 8gb ne kadar eder ?

3400tl ye almıştım o kartın sıfırnı ne ara buralara geldi