araştırmalarımda şarjı kısa geldi daha çok ofis bilgisayarı tarzı bir şey arıyorum model olarak sizce ne tercih etmeliyim i5 12 serisi i5 11 serisi arasında çok fark varmı ?
Merhaba arkadaşlar üniversiteye yeni başladım ve laptop alacağım. Amacım oyun oynamak vs değil sadece ders araç gereçleri için beni uzun süre götürebilecek bir laptop arıyorum. Aradığım özellikler arasında güncel olması şarjının uzun gitmesi ve tasarımının şık olması bir de ekran özellikleri...
Kartım genel olarak %60 tdp yi geçmiyor watt olarak 150 wattı geçmiyor mhz konusu garip şekilde rdr2 de 1600 lerde rustta 1925 oluyor onu bilmiyorum ama watt değeri düşük ne yapmam lazım kartıma uzun zamandır bakım yapmıyorum
MOTHERBOARD:GİGABYTE B550M DS3H
RAM:corsair vengeance 16gb ddr4...
selam arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmak istiyorum resimdeki kısım yanmıyor bunun yazılımsal bir durum mu yoksa ledleri mi sorunlu nasıl anlayabilirim ?
Merhaba bende GİGABYTE Rtx3070 gaming oc modeli var tüm yazılımları yükledim rgb fusion 2.0 uygulaması sildim ve geri yükledim internetteki çoğu çözüme baktım ama GİGABYTE yazısındaki rgbyi açamıyorum RGB fusion 2.0 uygulamasında ekran kartım gözüküyor ama ışığı açılmıyor nasıl açabilirim...
Selam bugün Gigabyte B550M-K D3SH anakartıma taktığım işlemci ve RAM'ın RGB'leri çalışıyor, renkleri değişiyor ama ben RGB Fusion 2.0'dan her şeyi değiştiriyorum, RGB'leri değişmiyor. Ek olarak RTX 3070 Gigabyte Gaming OC var bildiğim kadarıyla Gigabyte yazsının da RGB olması lazm ama o da...
başka bir satıcı palit attı 2550x1440 da min:77 max:84 avg:80 idi o yüzden biraz kafam karışmıştı değerleri normal diyorsanız alıcam teşekkür ederim cevabınız için