Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy S25 Ultra cihaz kullanıyorum arabamda kullanmak için süper hızlı şarj pps 2.0 destekli araç şarj cihazı arıyorum bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar yardımcı olup öneri yaparsa sevinirim
evet ama fanların aniden hızlanıp aniden durması aşırı sinir bozucu bu soruna çözüm arıyorum
1707928291
Son çare öyle yapacam ama kasam 360 lık radyatör desteklemiyor mecbur onuda değişecez
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 7800x3d işlemcili pc topladım eskiden kullandığım 240 lık sıvı soğutma yanınada Noctua nf-f12 2 adet fan taktım ama sorunum bir uygulama veya oyun açarken işlemci aniden ısınıyor ve anında düşüyor haliyle fan sesi beni rahatsız ediyor radyatör çıkışına elimi...
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda bilgisayar topladım ekran kartı konusunda çok takılı kaldım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Aklımda olan kart : https://www.gaming.gen.tr/urun/3517...47iom7md9bdt-2-yil-birebir-degisim-garantili/ ama Vram konusunda daha iyi olan...
Örnek olsun diye atmuıştım fiyatı göstermek için ayrıca sadece soğutma olarak değil hız konusundada iyiler kendi sitesinde 3 fanlı model 90 mhz daha fazla fark ayartırmı bilemem :D
Aynı site üzerinde iki kart fotosu attım şaka gibler :D
1705593743
2 fanlı modeller performans olarak geride olduğu için 3 fanlılara bakıyorum yanlışmı düşünüyorum acaba