Zaldiwar isimli üyenin son içerikleri

1. Zaldiwar

Öneri Müzik için ve oyun için kulaklık önerisi

Kesinlikle ASUS H3 tercihimdir hala kullanıyorum alalı bir yıl oldu mikrofon kalitesi yaka mikrofonu gibi gayet iyi bir bass kalitesi de var. Mikrofonu tam bıraktığınız gibi duruyor öyle esneme payı vesaire de yok aklınıza takılan bir soru vesaire varsa şöyle video da bırakayım ek olarak.
  2. Zaldiwar

RTX 4070 800 LİRA HIZLI OLAN KAZANIR

SONUNUZ ŞU ŞEKİL OLURSA ÇOK GÜLERİM :pepega:
  3. Zaldiwar

Samsung, LG ve ASUS monitörlerden hangisi daha iyi?

Bütçeni söylersen o fiyat bandında daha iyi bir monitör önerebilirim yukardaki opsiyoneller de Samsung G3 kronik sorunlu , LG idare eder ve son olarak Asus'un modeli o fiyat bandına göre kötü bir monitör tercihi olur. Yukardaki monitör fiyatlarına baktığımda da ortalama bir bütçe düşünüp sana bu...
  4. Zaldiwar

24 inç 144 hz ve üstü max 5k bütçe monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamepower-bull-t10-24-0-5-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,668291076.html donanım arşivde videosu var istersen bir videoya göz at sonra alınır mı? alınmazmı kendin karar veririsin.
  5. Zaldiwar

Hangi monitor alınır?

AOC 23.8" 24G4X 180Hz 0.5ms & Samsung 25" Odyssey G4 240Hz 1ms
  6. Zaldiwar

Öneri 4 kişi oynanabilecek CO-OP oyun önerisi

BODYCAM yeni nesil on numara oyun.
  7. Zaldiwar

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim?

Bunların dışında SAMSUNG ODYYSEY G4 240 HZ 1MS 'e bakabilirsin gayet iyi. Odyssey serisinde tek kronik sorunu olmayan monitör ve aşırı iyi.
  8. Zaldiwar

Klavye gidip geliyor ?

Dediği gibi eğer oyunda falan gidiyorsa farklı çözüm yöntemlerine gidilebilir.
  9. Zaldiwar

Klavye gidip geliyor ?

Klavye marka modeli nedir?
  10. Zaldiwar

700 TL MOUSE ONERİSİ

0 yerine 2. el temiz 500-600 tl fiyat bandında ASUS TUF M3 AURA alabilirsin. Kaliteli sensör ve kolay arayüzlü bir yazılıma sahip.
  11. Zaldiwar

1080P'den 1440P'ye geçiş çok belirgin olur mu?

2k monitör alman en mantıklısı olacaktır benim sistemim senin ki kadar iyi olmadığı için ve çokta bilgisayarla takılmadığım için Samsung 25" Odyssey G4 aldım.
  12. Zaldiwar

Çözüldü✓ ASUS VG279Q3A ALINIR MI?

Samsung Odyssey G4 Alındı herkese teşekkürler. :giggle:
  13. Zaldiwar

Evet fena değilmiş , şuanda elle tutulur 3 tane monitör fikri var kafamda Samsung Odyssey G4 ViewSonic 27" VX2758A-2K-PRO Asus TUF Gaming VG279Q3A
  14. Zaldiwar

Samsung Odyssey G3 de kullandım açıkcası pek memnun olamadım söylenildiği gibi kronik sorunluydu G4'de de aynı sorunla karşılaşır mıyım?
  15. Zaldiwar

Yeni bir monitör alacağım bütçeme de uygun özellikleride tatmin edici öyle E-sporcu değilim ama kendi halimde CS , Valo ve hikayeli oyunlar oynuyorum uzun süreli bir şey almak istiyorum. Monitör Link : - https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg279q3a.html 1718431762 27" ve 165 hz üzeri...
Geri