zalfo430 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Dfs Bilgisayar İşlemciyi Bu Şekilde Göndermiş

Vay ** nasıl bi his bu işlemcileri kullanmak?
  2. Z

Windows 10 Silinen Dosya Geri Getirilebilir mi?

Yanlışlık gerekli olan 6*7 tane videoyu sildim boyutları küçük en fazla 2mb. Geri getirebilir mi bir şekilde bilen var mı önemli.
  3. Z

Öneri Samsungdan iPhone 8'e Geçilir mi?

8 yerine se2 al baya yeterli bir telefon 1 yıldır kullanıyorum pili iyi olanı al
  4. Z

Obs Mikrofon Cızırtı Sorunu

OBS'de hiç ses olmamasına rağmen mic/aux yeri çalışıyor ve arkada cızırtı yapıyor. Kulaklığım Logitech g335 kablolu modeli. Başka kulaklıkla denedim o zaman bu sorunu yapmıyor ama o denediğim kulaklıkta eski bir kulaklık. G335'i alalı 3hafta oluyor problem nedir sizce her şeyi denedim ama sorun...
  5. Z

🔥İndirim Secuzi Marka Gamepad,Mouse, Klavye İndirimi (%32)

gamepad forza horizon 6 için iyi mi ölü bölge var mı triggerlarda?
  6. Z

Forza 6 çıkış fiyatı ne kadar olur ?

Erkenden almak mantıklı yani ?
  7. Z

Razer kraken x lite 1300 TL

Alma bütçe artır daha iyisini al en kötü havitin kulaklıklara bak.
  8. Z

Forza 6 çıkış fiyatı ne kadar olur ?

Şuan 48 dolar ön sipariş tam çıkışında fiyat artar mı azalır mı?
  9. Z

4 yıllık açık öğretim bölümü kazanmak kolay mı?

3. Senesindeyim bende yanlış yazmışım. 4. senede staj var ondan dolayı şimdiden yapmam lazım diye düşünüyorum.
  10. Z

4 yıllık açık öğretim bölümü kazanmak kolay mı?

Şuan 2 yıllık üni okuyorum 2. Senesindeyim ama işten dolayı gidemiyorum askerlik ertelensin diye yarın geç kayıttan yks ye kayıt olacağım. 4 yıllık açıköğretime girmek zor mu hiç bilgim yok internetteki bilgilerde çok karışık yardım lazım. Ve sınav sonucu çıktığında kayıt nasıl yapılıyor?
  11. Z

Üniversite ile askerlik erteleme

Bende şuan 2 yıllık üni okuyorum 2. Senesindeyim ama işten dolayı gidemiyorum askerlik ertelensin diye yarın geç kayıttan yks ye kayıt olacağım. 4 yıllık açıköğretime girmek zor mu hiç bilgim yok internetteki bilgilerde çok karışık yardım lazım. Ve sınav sonucu çıktığında kayıt nasıl yapılıyor?
  12. Z

❌İndirim Bitti! Detroit: Become Human 28TL / Beyond Two Souls 7TL / Heavy Rain 7TL

detroit seçimlere göre değişebilen bi oyun mu yoksa sonu aynı mı her türlü?
  13. Z

RTX 5060 8G SHADOW 2X OC 8GB vs RTX4060Ti 16GB 3x Fan 128Bit GDDR6

youtube dan araştırıp al ama bence 4060
Geri