zalim335 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Laptop ekranını televizyona yansıtamıyorum

normalde yansıtıyordum windows+k yayınla kısmından kablosuz şimdi böyle görünüyor
  2. Z

Razer Viper V3 Pro Bu Fiyata Alınır Mı?

Ben bunu almayı düşünmüştüm kanka ama vazgeçtim ikisinin arasında pek fark olacağını sanmıyorum bu dediğimin fiyatı 6000 üstündeydi 2,3 ay önce
  3. Z

Razer Viper V3 Pro Bu Fiyata Alınır Mı?

Deathadder V3 Pro 4500 şu anda, 4100 e kadar düşmüştü.
  4. Z

LAPTOP ÖNERİSİ ARIYORUM

Hurafe onlar
  5. Z

LAPTOP ÖNERİSİ ARIYORUM

Log, acer falan hissiyat olarak kalitesiz bence zaten hp e göre. Erazer yeni sanırım onu pek bilmiyorum da boşver bence en çok kafana yatan hangisi şu anda 1764516255 Ben direk kopardım o sensörü no problem :D
  6. Z

24 inç 1080p monitör önerisi

https://www.trendyol.com/viewsonic/24-vx2479a-hd-pro-fullhd-1ms-240hz-ips-hdmi-dp-freesync-hdr10-superclear-gaming-monitor-p-922678418?boutiqueId=61&merchantId=105919...
  7. Z

LAPTOP ÖNERİSİ ARIYORUM

Bende victus var 4060lı hall sensörü problemi var bazı modellerde bende de oldu ben çözdüm harici sıkıntısı yok şükür alırken ekran kartı watt değerleri oluyo örnek veriyorum 4060 tır ama 60w falansa oyunda iyi performans vermez min 100w olsun ona dikkat edip alın
  8. Z

Öneri Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Bende airpods 4 anc var, babam kulaklık istedi ona galaxy buds 3 aldım ( fiyatı 3k internette ) gerçekten parasının hakkını veren benimkini pek aratmayan güzel bir icat. Mikrofonu ve bass ı baya iyi 3 verip bunu almayı öneririm.
  9. Z

RTX4060 Victus ekran kartının tamamını kullanmama sorunu

i7 13700H RTX4060 Victus last of us part 2 de ekran kartının tamamını kullanmıyor bu yüzden düşük fps aldığımı düşünüyorum sorun ne olabilir sizce
Geri