Sistemi bu yüzden garantiye yollayacağım ben RAM kaynaklı olabileceğini düşünüyorum benim sistemimde.
1660398611
Benim sistemimde birden fazla problem vardı 1 aylık olmasına rağmen bende direkt garantiye vereceğim sorunu garanti bulsun.
Hocam teknik servis bir görüntü bozulmasına rastlamadıklarını ve birden fazla stress testi yapıldığını söyledi. Montaj konusunda bir sorun bulunmamakta. Sistemimdeki başka bir parça yapıyor ama bulamadım RAM olabilir mi acaba?
Evet sorunum bu sizce neden olabilir bu durum esnasında kasa fanları ışıklar yanıyor her şey normal fakat kilitleniyor. Bilgisayarı aldığımdan beri görüntüde bozulamalar yaşamaktayım RAM'dan şüphe ediyorum fakat önerilerinizi bekliyorum bu neden olur iki gün önce format attım dün başladı bu...
Herkese selamlar! bugün sizinle bir süreç paylaşacağım yeni alınan bilgisayarımda soğuk başlangıçta Windows ekranı açılırken garip çizgiler ve bozulmalar farkettim ek olarak oyunlarda ve video izlerken arada bazı garip bozulmalar yaşanıyordu son olarak YouTube'da video izlerken kırmızı ekran...