YANLIS ALARM ARKADASLAR ELEKTRİK GIDIP GELIYORMUS
Cok hizli bir sekilde gidip geldigi icin ben masamdan kalkıp isigi acana kadar geliyor, internet de ben pcyi geri acana kadar geliyormuş
Sıkıntı yok yani şimdilik
PUBG oynuyorken 2 defa kendi kendine kapattı, her şey gidiyor bi ram ışıkları kalıyor.PSU güç düğmesini kapatıp ışıkların gitmesini bekliyorum sonra açıyorum sorunsuz açılıyor ama geri girdiğimde tekrar kapanıyor.
İşlemci sıcaklığında sorun yoktu kapanmadan hemen önce baktım 60 küsürdeydi.Ne...
Kasamda 4 tane 3 pinli , radyatörün üstünde de 3 tane 4 pinli fanım var.3 pinli fanlar sabit 1300 rpmde yani yarı hızında dönüyor, bunları kontol etmenin bir yolu var mı?
Biostan ayar yapmayı denedim ama dc pwm gibi seçenekler bulamadım anakartım Colorful B650A GHA WİFİ V14.
Kablo ya da...
Hangisi daha iyi bilmiyorum hocam, L7lerde bataryası hakkında bilgi yoktu sitede risk almak istemedim 8ini aldım.
Claw tutuş için gayet iyi L8 AİR, büyük değil zaten ve hafif de.5 gün önce aldım daha dün akşam şarj ettim bayağı dayanıyor yani
çok uzaktayım hocam en kısa 10 metre arada 2 tane perdeli duvar var ama laptop kullanırken böyle olmuyordu 2.4G ile yıllarca idare ettim
1766679718
Bana da beyaz kablo lazımdı hocam teşekkürler alayım o zaman bunun 15 metresini
Bilgisayarda hocam
Internet testlerinde her şey mis gibi hatta indirme yaparken bile cok sorun olmuyor ama oyun oynarken 999+ ping oluyor ya da kopuyor
https://gank.com.tr/machenike-l8-air-tri-mode-1k-siyah-gaming-mouse-83
kendime de bunu aldım aktif olarak kullanıyorum, 250 kodla 1250ye düşüyor 50tl de kargo var 1300tl