HOUNDS THE LAST HOPE SEVENLER İÇİN DUYURU " OYUNUMUZ UN KAPALI BETA ÇIKIŞ TARİHİ 30 NİSAN DIR 30 NİSANA KADAR AKSILIK ÇIKMADIĞI HALDE KAPALI BETA İNSANLARA AÇILICAKTIR LÜTFEN BİLEN BİLMEYENE YAYSIN OYUN İÇİ KAPALI BETA OYUNCULARINA HATIRA KALICI KOSTÜM VERİLİCEKTİR OYUNU HALA OYNAMAK İSTEYEN...
bakın burda javascript ile bütün dosyaları yaptık ai ile j.s ama oyunu açınca böyle oluyor sonra da client error oyunu açamıyorum sql ile bişiler denettirdi olmadı hiç bi şekilde şimdi ben bu table down error hatasını ve client hatasını nasıl çözerim az çok anlayan varsa aşırı aşırı iyi olur...
dostum o civar 100-300 arası ama şuan bendede nedense bi sıkıntı var amd driverden olabilir çok kez sil yükle yaptım çözülmüyor ddu ile driver hatası veriyor ıgpu geçemiyorum ama 1 ara denedim o fps ler 100 300 arası
mx 6 2gr almayı panlıyorum macun olarak bidaha yüksek gramlı almam direk ömrü dolup rafta kuruyor zaten sert mi macun oldugu için
1764860267
pulsar ıce dragon 17 mkw almayı düşünüyorum sizce iyi mi dostlar fabrika çıkışı tipik termal padlar 5 - 10 mkw imiş