Zangetsuu isimli üyenin son içerikleri

1. Zangetsuu

Parasıyla Fiber Çekme /Hak/ ?

ĞPA0WERK*A0WERIOA*WEORJKAPOWER
  2. Zangetsuu

işte ne olcak bilmiyom,
  3. Zangetsuu

kuzenimdede aynısı yaşandı sebebi şu kutuyu alt yapıyı getiriyorlar satışa açmıyorlar sonra onların evine kardeşi taşındı alt kata eniştesi yazılımcı birilerini aramış diğer gün direk satışa açtırmış yani ya bekleyeceksiniz ya da tanıdıgınız olacak 1786976139 daha yeni kuruldu saha dolabı yakın...
  4. Zangetsuu

daire sayısını sayayım 8-10 kişi mahallede bağlatır direk
  5. Zangetsuu

sol sokakta fiber var yeni döşendi fakat bana vermiyorlar aramızda 50 metre var ya yok 1786969476 ısp ne ? 1786969490 :D kaderin önüne geçilmiyor
  6. Zangetsuu

ücreti ile fiber çektirme maliyeti nedir ve ne zaman yaparlar 2026 hala bakır kablodan net alıyorum 19 yıldır herşeyi denedim lütfen bunu deneyin yazmayın sadece fiyat bilgisi istiyorum not : sol sokakta fiber var
  7. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

doğru ekpss sadece memurluk yok farklı alanlarda illa olur
  8. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

bunu yapabilmem için liseyi bitirmek zorundayım kafadan 4 yıl malesef be ama çok teşekkür ederim 1786735224 30-40 arası mahkum kalacaz artık yapacak bişi yok malesef
  9. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

ne yapacagımı bilmediğimden yazdım bende malesef fakat lise bitirmek gerekiyormuş 1786734543 çok teşekkürler hocam düşüncen içinde ayrı yetten ama vallahi aklıma bir şey gelmiyor tecrübem de yok bende istemem fabrikada 30 35 çalışmayı
  10. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

şuan engelli kadrosundaki işlerde ne kadar maaş alabilirim peki normal fabrika fln
  11. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

lise bitirmek 2-3 yılımı alıcak yani ki geçebilirmiyim bilmiyorum bilgiler 0
  12. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

anladım hocam peki bir şey soracağım babanız sınavı geçen kişilerden şuanda atandı mı veya atanacak mı ve sorular için ne kadar süre çalıştı ve kolaymıydı sorular deneyimlemiş birinden bilgi almak hep daha iyidir
  13. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

dediğiniz devlet kadrolarına nereden başvuruluyor peki hocam iş seçeneklerine bakayım 54k da benim içi yeterli :D ama tabi memur olsak iyi olurdu
  14. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

onu anladım ama ekpss girmessem normal olarak engelli kadrosunda alacagım maaş ortalaması nedir ?
  15. Zangetsuu

Engelilik Raporu Sonrası

yaşım 19 ama tam girmedim yani bu ay olarak girdim haziranda 20 yaşında memur olarak mı gözükücem yani tam olarak ne yapmam gerekiyor ve maaş hakkında bilginiz var ise söylermisiniz normal işlerde
Geri