zanteartzbtw isimli üyenin son içerikleri

1. zanteartzbtw

ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

Hocam anlatmak istediğim buydu ekranda ki renklere göre klavye renk değişiyor ve sizin GUI'ye entegre.
  2. zanteartzbtw

Hocam ben yaptım size nasıl göndereyim ? çalışıyor
  3. zanteartzbtw

Hocam yazılıma acaba ambilight ekleme şansınız var mı ? ben yapay zekayla node.js üzerinden denemiştim ancak Control Center uygulamasından mıdır bilmem kapattığım halde çalışmıyordu . Kodları incelemek isterseniz diye paylaşıyorum.
  4. zanteartzbtw

TEB ATM'si Papara Kartımı Yuttu!

Benim black kartım vardı müşteri hizmetlerini arayıp o kartı iptal edip yenisini gönderdiler. İnce sesli bi' eleman gelirse konuşmadan kapat direkt bi' şey bildiği yok kaç kere denk geldi o adam.
  5. zanteartzbtw

Yardım Downloadım 200 ama 12 MB/s hızım var

Zaten yüklü onla denedim yine aynı. 1647719706 98 Download çıktı.
  6. zanteartzbtw

En fazla 92.8'i gördüm.
  7. zanteartzbtw

%2.9 Darboğaz Seviyesi Önemli Bir Seviye mi?

O işlemci o ekran kartını besleyemiyorsa ne besleyecek R9 5950X mi ? İnternette ki çoğu bilgisayar test sitesi yalan zaten.
  8. zanteartzbtw

Oyun setupı 4 saat normal mi?

FitGirl'in repackleri hep uzun sürer bu FitGirl'den kaynaklı.
  9. zanteartzbtw

Google Drive gibi yerlerde de test ettim ama 12 MB/s hızın üstünü göremedim.
  10. zanteartzbtw

Yaklaşık 200 downloadım var ama en fazla 12 MB/s hızı görüyorum. Normalde 22-23 görmem gerekmiyor mu ?
  11. zanteartzbtw

Yardım Epic Games GTA V Rockstar Launcher açılmıyor

Upload hızlarım 0.1 olduğu için karşıya bilgi gönderemiyordu ondan böyle kalıyordu bende telefon internetine bağlanıp giriyorum oyuna.
  12. zanteartzbtw

Yardım Epic Games GTA V Rockstar Launcher açılmıyor

Epic Games aracılığıyla GTAV indirdim rockstar bilgilerimi sordu hali hazırda hesabım vardı giriş yaptım böyle siyah ekran da bekletiyor 15-20 dk bekledim hala aynı sorunu nasıl çözerim ? Not:Rockstar launcheri silip yükledim ve GTAV dosya doğrulaması yaptım hala aynı.
  13. zanteartzbtw

Yeni stok gelecek mi ?

Abi şu videodaki stoklar tekrar gelir mi ? yoğun talep var bende bu hafta içinden almayı düşünüyordum ancak 4 saatte bitmiş acaba incehesapla konuşup bu konu hakkında fikir alabilir misin diye soracaktım. @Abdullah Hacıgül
  14. zanteartzbtw

Sahibindende Bir Pc buldum ama anlayamadım

O ekran kartıyla gta 5 zor
Geri