Zaptic isimli üyenin son etkinliği

• Z
    Zaptic, İ3 14100F alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Niye ki? Öyle bir durum varsa ekran kartsız ne kullanabilirim gidip ekran kartına çuvalla para veremem.
  • Z
    Oyun oynamam zaten en fazla video falan çalışır onu da benim 10 yıllık işlemci bile ekran kartsız yapıyor sorun olmaz sanırım.
  • Z
    10 sene götürür ama ofis pc si falan olması lazım kullanım amacı falan düşük işlem gücü için ideal. oyunlarda ise 2 3 sene götürür sonrasında performansı...
  • Z
    Ekran kartım olmadığı için oyun oynayamam zaten normal günlük kullanım için.
  • Z
    Zaptic, İşlemci kategorisinde İ3 14100F alınır mı? başlıklı bir konu açtı.
    Bu işlemci sorunsuz 10 yıl götürür mü? Yeni nesilleri beklemeye gerek var mı yoksa bunları direkt alayım mı...
  • Z
    Zaptic, Powercolor mu Sapphıre mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fark etmez ama segmentleri farklı ise ona dikkat et. Red Devil = Nitro+ gibi.
  • Z
    Zaptic, M2 ssd ile usb dönüştürücü taksak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Kullanırsın ama USB 3.0 dan bağlandığını varsayarsak 400 küsür okuma yazma hızı verir m2 normalde çok daha hızlı.
  • Z
    Zaptic, 30-35k ya kadar tv önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Sepette düşüyor.
  • Z
    Attığım 65” olan zaten 38K civarıydı, onu alamaz derseniz yukarda aynısının 55” olanını önermişler ben de onu öneririm 33K ya. Yine de bence ortam uygunsa...
  • Z
    40a kadar çıkabiliriz dendiği için önerdim 33K ya 55 almak yerine 38K civarına 65 de alınıyor. Philips çok bilmiyorum Samsung ve LG daha güvenilir geliyor...
  • Z
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-65q7f5-65-inc-164-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-1247435.html Ortam uygunsa direkt 65” de...
  • Z
    Zaptic, Togg'dan 700 Bin 0 Faiz Kredi! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Faizler böyleyken normal. 1.7m parayı şuan hiçbir yatırım bilgisi olmadan faize atsan ayda 55K falan para kazandırıyor. Yine de ayda 100K gelirim var pek...
  • Z
    Zaptic, 3300 tl ye 1660süper alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Alınır da bulabilirsen çift fanlı modellere bak o model ısınıyor biraz.
  • Z
    Zaptic, Sararmayan şeffaf kılıf varmı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O konuda en dayanıklı kılıf Apple orijinal şeffaf magsafe kılıfı sanırım. O da illa sararır bence ama çok uzun süre sararmıyor diyen çoktu.
  • Z
    Zaptic, Modemi router olarak kullanma başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Etherneti direkt modemin WAN portuna bağlayabilirsin Router özelliği varsa. İnternette modem modeli ile araştır videosunu falan çeken vardır.
Geri