Zaris isimli üyenin son içerikleri

1. Zaris

RX 9060XT 16GB OC+UV tavsiyesi

Oyunlarda bir fark görmedim fakat test tarzı bir şey yapmadım genelde oyunlarda bir sorun yoksa okey oluyor benim için.
  2. Zaris

Yarıdım bilgisayarım açılmıyor

Böyle durumlarda ben genelde bios pilini çıkartıp metal bir paranın üstünde birkaç dk bekletip tekrar takarım ama yerse yani. Bu işlemin bios ayarlarını sıfırlayacağını unutmayın. Deneyebilirsiniz.
  3. Zaris

Yok onlara dokunmadım sadece bunları yaptım.
  4. Zaris

En iyi hikayeli oyunları oynamak istiyorum

FPS baydı demişsin ama yine de bir FPS oyunu olan Wolfenstein serisini öneriyorum. Hikaye açısından müthiş bir oyun. Öneririm.
  5. Zaris

Ben voltaj -60, güç limiti -10 kullanıyorum uzun süredir şimdilik iyi gibi.
  6. Zaris

Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Yeni modem alınacaksa keenetic almak lazım adamların yazılım yönü çok güçlü, sürekli güncelleme geliyor vs. Ben şuan vdsl kullanıyorum ileride fibere geçerim diye hem vdsl hem fiber destekli olanını aldım çok memnunum.
  7. Zaris

Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Ben de 9060xt aldım nedense random şekilde oyunları açarken siyah ekran oluyordu yani monitörün görüntüsü gidiyordu sanki kablo çıkmış gibi. Display port'u çıkarıp hdmi kablo takınca bir daha yaşanmadı. Aynı monitörü ve kabloyu yıllarca rtx 3050 ile kullanmıştım sıfır sıkıntı yaşatmıştı. Yapay...
  8. Zaris

Windows 11 LTSC mi yoksa normal Windows 11 debloat mı daha mantıklı?

LTSC kullanmak faydalı, normal windows 11 bende bloatware anksiyetesi yaptı onu debloat yapmakla uğraşmak da ayrı bir dert. Ayrıca debloating yazılımları da beklenmedik sorunlara sebep olabiliyor. Bence LTSC yükleyip kullanmak ve çok dokunmamak en iyi karar olacaktır.
  9. Zaris

🔥İndirim 5070 Vatan Sistem 55.000TL

Nasıl yani 5070 değil mi diyorsunuz? 5070 gözüküyor linkte.
  10. Zaris

Steam İndirimlerini nerden takip edebilirim

steamdb de güzel site. oradan hem tarihi dip fiyatlarına da erişebilirsiniz daha iyi olur.
  11. Zaris

Vatan hazır sistem önerir misiniz?

Alacaksan vatan'ın gece yarısı indirimlerini beklerseniz öyle alın, teslim seçeneğini de mağazadan teslimat seçip adana'daki teslim alacağınız mağazaya aileniz ile birlikte gidip alırsınız. Böylece hem uygun fiyatlı alırsınız hem mağazadan teslim almış olursunuz.
  12. Zaris

Windows 10dan 11e geçmeli miyim

Bence geçilebilir ama ltsc olanına geçilmeli, windows 11'in normal consumer versiyonunu kurdum aman Allah'ım o nasıl bir bloatware. Her yerden microsoft uygulamaları ve gereksiz özellikler fışkırıyor. Massgrave'den windows 11 iot ltsc çekilir, kafa rahat takılınır.
  13. Zaris

Monitör Önerisi alabilirmiyim

Ben 27" fhd kullanıyorum. Piksel sayma olayı her zaman olmuyor, bazı websitelerin tasarımı sebepli gördüğüm oluyor donanımhaber'in arka planında mesela nedense o piksellik dikkat çekiyor. Oyunlarda ve videolarda hiç görmüyorum. Monitöre aşırı yakın durunca daha fazla dikkat çekiyor. Ben şahsen...
  14. Zaris

İtopya'dan alınan mikrofon UPS ile kaç günde İzmir'e gelir?

Şimdi bu kadar sabırsızsın ya kesin kargo dolandırır durur en geç sana getirir kargoyu :D İtopya kargo konusunda biraz hantal açıkçası. Vatanbilgisayar da hantal mesela. Nedense n11, trendyol vs.'den alınca ışın hızıyla kargolar çıkıyor ama bunlardan alınca biraz ağırdan alıyorlar. Hayırlı olsun.
  15. Zaris

Youtube mp3 indirici sınırsız

Alternatif olarak jdownloader programını kullanabilirsiniz eğer programlama vb. ile uğraşmak istemeyen olursa bu da dip bilgi notu olsun. Paylaşım için teşekkürler.
Geri