Zaroaga isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

bu olaylar yuzunden yapmadım girdigim cevre yuzunden kullandım yanlısımın farkına vardım bircok olay yasadım cevreden uzaklastım evden dısarı cıkmıyorum
  2. Z

Son 2 yıl ıcınde basımda gelen olayları anlattım lütfen okuyun ve yorum yapın ihtiyacim var gerçekten

benim sucummu dayak yemek benim sucummu şiddetin neresi haklı?
  3. Z

babamın işinden devam etmeyi dusunuyorum ama pskolojim suan pek el vermiyor hicbirsey yapamıyorum bombos yasıyorum hicbirseyin düzeliceginide dusunmuyorum eger kotu bi duruma gelirsem hayatıma son verecegim
  4. Z

RTX 5070 Ekran Kartı Kasama Uyarmı

ne kadar performans kaybı yasarım yavas yavas yukseltmeyi dusunuyorum sistemi
  5. Z

okulu bıraktım alısamadım bi türlü ortama bi kac olay yasandı bide okumak gibi bi heves kalmadı
  6. Z

RTX 5070 Ekran Kartı Kasama Uyarmı

rtx 5070 almayı düşünüyorum mid atx bi kasam var kasanın içine uyarmı ve kısa süreli 550 w psu kurtarırmı ilerde değişicem kasanın kendi icindeki psu sunu kullanıyorum sistemim bu asus a520m-r ryzen 5 5600 16 gb ram rx 6600 var suanlık darbogaz sorunu olabılıcegı ıcın oyunları 2 k max...
  7. Z

bi bakim dedim foruma yeni gördüm kusura bakma giris yapmamıstım yanı psikiatriste gittim ilac kullanmaya basladım ailem biliyor artık bileklerimi kestim ölmedim ilaç içtim ölmedim intiharı dusunuyorum bu ara sadece herseyden koptum sen nasılsın
  8. Z

Yardım ekran 144hz ama 144hz seçeneği yok

o konuya dair bi bilgim yok malesef internetten de araştırmanızı tavsiye ederim
  9. Z

Yardım ekran 144hz ama 144hz seçeneği yok

kullandığın kablo nedir anakartta calısmaz ama yinede soriyim ekran kartına takdın demi kabloyu
  10. Z

Ellerim de hiçbirşey yok ama yanıyor

biseyler kullandım ama üstünden 1 hafta geçmistir ne kadar pişman olsamda malesef geçmisi degistiremiyorum
  11. Z

Lolden hesap banı yedim van157 ban atmadi ama giremiyorum

Hayırlı günler Lolde ban yedim ama hesap banı van 157 hatası almıyorum fakat oyun arayüzü hicbir sekilde yüklenmiyor ne yapıcağım yardım edermisiniz
  12. Z

risk almicam bişe çıkarsa polise giderim mahkemeye çıkarırlar bosverdim alkolden oldugunu varsayıyorum suan yanmıyor
  13. Z

evet malesef 1722356588 knk kan testi yaparlarsa hayatim biter karpal tünel sendromu diye bişey varmış alkol içenlerdede oluyomus dun tuketmıstım sureklı olan bısey degıl alkolden olabılır bılmıyorum ne yapıcam
  14. Z

suan gidemem kan testi yaparlarsa sıkıntı olur
  15. Z

1-2 gun icinde gidicem duramıyorum cok yanıyo
Geri