ZASLANTURK isimli üyenin son içerikleri

1. ZASLANTURK

650w yeter mi yoksa değişmeli miyim?

Selamlar; R7 3800x X570 8+8 3200 mhz ram Ekran kartını 3080ti 650w yeter mi?
  2. ZASLANTURK

GTX 1660Tİ ve Curcial Ram Amd'de çalışır mı?

Arkadaşlar İntel işlemcim var. Anakartı mı ve işlemcimi Amd ye çevireceğim. Asus GTX 1660Tİ ve Curcial Bllstx ram im bu sistemle çalışır mı?
  3. ZASLANTURK

Bu sistemle rahat bir şekilde yayın yaparken yüksek ayarlarda oyun oynayabilir miyim?

ya oyun oyna yada yayın yap ne kendını ne bılgısayarı ne de senı ızleyenlerı üz.
  4. ZASLANTURK

İnce Hesap Gaming Gecesi Ürünler 3 Dk'da Tükendi

ürün almak için niyetlendiğim 3.hafta her hafta aynı tatava,boş muhabbet anladım.
  5. ZASLANTURK

GTX 1050'li laptopta CS:GO'da bile 40-50 FPS almak

Senin gibi çıldırmıştım 60 fps üzeri kesinlikle alamıyordum.Bir format ile bütün sorunları çözdüm.Sistemsel bir hata yapıyorsun tahmınım. Formatlarında sorun var.
  6. ZASLANTURK

Teknobiyotik x1.5 iyi mi??

almadan önce olumlu olumsuz butun yorumlara tarafsız bakarsın aldıktan sonra ise almışsındır...
  7. ZASLANTURK

Dolar düşer mi?

7,40 psikolij sınırdı çok yaklaştı. 7,40 olursa 8 e kadar gider. kamu borç stoğu 165 milyar dolar kasada 51 milyar dolar var. basit bir matematikle ne kadar daha yukselir hesaplayabilirsin. dışarıdan para gelmezse durum vahim.
  8. ZASLANTURK

2080ti ı alsam kaç tl vergi öderim

bildiğim kadarıyla amazon o fiyatı sana söyluyor ve ürüne ekliyor,sepete ekle öyle ödeme tutarını kontrol et.
  9. ZASLANTURK

60K PC TOPLAMA

ssd yerine m2 yapıştır
  10. ZASLANTURK

60K PC TOPLAMA

kasaya kalebek konmus o monitör ne
  11. ZASLANTURK

Teknobiyotik x1.5 iyi mi??

vermeden önce soraydın ya sipariş vermiş niyetine girmişsin hayırlı olsun...
  12. ZASLANTURK

Bu sistem gta5 pubg ve csgoyu nası oynatır ve kaldırır mı

oyunların minimum sistem gereksinimleri sitelerinde veya internette kolayca bulabilirsin ona göre sistem topla derim. 1588919952 İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1. İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPU)...
  13. ZASLANTURK

SİZCE DOLAR KAÇ TL OLUR BU YAZ

Dolar psikolojik sınırı aşmaya yaklaşıyor,bir sonraki sınır 7,70
  14. ZASLANTURK

8780TL Bu kasa değer mi? RTX 2070 SUPER

YAZA BU SISTEMI BÖYLE GIDERSE 9000TL YE ALIRSIN
  15. ZASLANTURK

GamePower Windrunner CPU Hava Soğutucusu

Stock soğutucu ile arasında dağlar kadar fark olacak göreceksin.
Geri