Havit huaxu x1 aldım daha alalı bir hafta olmadı 2.4ghz den bağladğımda arada cızırtılar geliyo kabloluda hiç denedemedim mousenin dongle ile çakışıyor olabilirmi sizce yoksa başka bir sebebi mi olabilir mi
30k civar bütçem var ve telefonu genellikle çekimler için kullanacağım iki telefona bakıyorum şu anda biri s25 fe bir diğeri Xiaomi 15t iki telefondan birinin video kamerası daha iyiyken birinin foto kamerası daha iyi biri 8k 30fps çekiyor biri 4k 60 fps çekiyor lakin 15t nin ön kamera video...
CS de ortalama 200fps falan alıyorum bazen 130 lara düşüyor valorantta 270 civarlarda dolanıyo ETS de 4k da 70fps falan alıyorum işlemcim ryzen 7 5700 dying light da 220 fps alıyorum bu arada her oyunda ful grafik
acil bir desteğe ihtiyacım gigabyte rx 7700xt kullanıyorum ve şuanda pc apu gibi çalşıyor ekran kartının gigabyte ışığı yanıyor ama driver açılmıyor bağdaştırıcılarda gzükmüyor ve de ekranı 60hz e çekiyor bunu nasıl çözerim çok acil yardım
Dostum ben normal şartlarda otobüs koltukların taşıyorum :D benim aldığım model de hiçbişekilde öyle bişey olmadı rahat rahat yaylanıyorum yatıyorum bi sıkıntı olmuyor şimdiden hayırlı olsun
Kuzenimin Gigabyte rtx 5060 ekran kartı Windows güncellemesi yaptıktan sonra farming simülatör 22 de ekranda patlamalar kararmalar vs oluyo bilgisi olan veya yaşayan varsa yardımcı olabilirmi