Zayrenn isimli üyenin son içerikleri

1. Zayrenn

Yardım Huaxu-X1 aldım ama sıkıntı var

Havit huaxu x1 aldım daha alalı bir hafta olmadı 2.4ghz den bağladğımda arada cızırtılar geliyo kabloluda hiç denedemedim mousenin dongle ile çakışıyor olabilirmi sizce yoksa başka bir sebebi mi olabilir mi
  2. Zayrenn

Yardım PTT AVM DEN TELEFON ALINIR MI ?

https://www.pttavm.com/xiaomi-15t-pro-512-gb-12-gb-ram-ithalatci-garantili-gri-p-1403320521 buna bir bakarmısınz trendbol diye bir satıcı
  3. Zayrenn

Yardım PTT AVM DEN TELEFON ALINIR MI ?

bi tane satcıdan xiaomi 15t pro modelini alcam en ucuz ptt avm de var ama yıllardır bu site bana hiç güven vermiyo varmı alan ptt yi kullanan
  4. Zayrenn

Öneri 30k kamera öncelikli telefon önerisi

30k civar bütçem var ve telefonu genellikle çekimler için kullanacağım iki telefona bakıyorum şu anda biri s25 fe bir diğeri Xiaomi 15t iki telefondan birinin video kamerası daha iyiyken birinin foto kamerası daha iyi biri 8k 30fps çekiyor biri 4k 60 fps çekiyor lakin 15t nin ön kamera video...
  5. Zayrenn

Çözüldü✓ RX7700XT GÖREV YÖNETİCİSİNDE GÖZÜKMÜYOR

driverden dolayı oluyo
  6. Zayrenn

Yok cs düz 1920x1080 hiç kasıyo gibi hissettirmiyo monitörümde 200hz zaten yırtılma vs de olmuyor
  7. Zayrenn

CS de ortalama 200fps falan alıyorum bazen 130 lara düşüyor valorantta 270 civarlarda dolanıyo ETS de 4k da 70fps falan alıyorum işlemcim ryzen 7 5700 dying light da 220 fps alıyorum bu arada her oyunda ful grafik
  8. Zayrenn

Hangi oyunlar örnek verirmisin
  9. Zayrenn

Ddu attım şimdi driver kuruyorum buyrun sorun Yok kral donanımsal bir sıkıntı değil
  10. Zayrenn

acil bir desteğe ihtiyacım gigabyte rx 7700xt kullanıyorum ve şuanda pc apu gibi çalşıyor ekran kartının gigabyte ışığı yanıyor ama driver açılmıyor bağdaştırıcılarda gzükmüyor ve de ekranı 60hz e çekiyor bunu nasıl çözerim çok acil yardım
  11. Zayrenn

Çözüldü✓ 10k ya kadar koltuk önerisi

Dostum ben normal şartlarda otobüs koltukların taşıyorum :D benim aldığım model de hiçbişekilde öyle bişey olmadı rahat rahat yaylanıyorum yatıyorum bi sıkıntı olmuyor şimdiden hayırlı olsun
  12. Zayrenn

Çözüldü✓ Rtx 5060 ekran parlama sorunu

Kuzenimin Gigabyte rtx 5060 ekran kartı Windows güncellemesi yaptıktan sonra farming simülatör 22 de ekranda patlamalar kararmalar vs oluyo bilgisi olan veya yaşayan varsa yardımcı olabilirmi
  13. Zayrenn

Yardım İphone 13 hala alınır mı ?

o biraz zor :D
Geri