Dostlar, türk telekoma numara taşımayı düşünüyorum. Faturalı tarife kullanacağım. Uygun paketler varsa bilmediğim, paylaşırsanız sevinirim. 1000 dk her yöne konuşma ve en az 5 GB internet yeterli olacaktır. En fazla 100 Lira bütçe.
Beleş mezar bulsak gireceğiz. Adamlar jest yapıp kupon vermiş sistemsel hatadan dolayı kupon 100 TL olmuş. Bizimkiler de 10 farklı telefondan kampanyayı suistimal ediyor. 1 hesapla, 140 TL’ye 32’li tuvalet kağıdı alan ben ve 10 hesapla 105 TL’ye minimum alışveriş yapan adamın düştüğü durum aynı...
Oyun oynayan birisi değilim. İşlemcisi güçlü, hızlı ve depolaması yüksek bir laptop arıyorum. Ben bunu buldum. Nasıl sizce ? Buna benzer ya da daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum.
https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-2-6-gumus/
Bilgisayara format atmak isterken toplamda 1 ssd ve 1 hdd var ancak formar ekranında 6-7 tane disk alanı vardı her biri 100-200 mb şeklinde, bunları nasıl temizlerim diye googleda gezinirken diskpart clean disk vs vs komutlarını yazdım cmd’den. elimdeki ssd ve hd sıfırlandı ancak windowsu...