zazaserce isimli üyenin son içerikleri

1. Z

❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

Gelsin Dostum problem değil emsali rog 76k :))
  2. Z

deliricem stok gelmiyor msı globale de yazdım bekliyoz
  3. Z

Bf6 Directx Error Hatası !

biraz araştırdım redditten 5080 gibi msı asus gibi hız aşırtması fabrikasyon olan oc kartlarda yapıyormuş oyunsal
  4. Z

Bf6 Directx Error Hatası !

Arkadaşlar bf6 oyununda ara ara directx hatası alıyorum özellikle dlss yi açınca sorun nedir ? Ekran kartım msı rtx 5080 trio Herşeyim güncel
  5. Z

Öneri OLED Monitör Tavsiyesi

Dostum dsc farkı ve bi kaç sensör farkı var ekran kararma gibi
  6. Z

Kardeşim bu ekranın gelmesi 1 sene 2027 mayıs gibi gelir anca :) bekle bekle diye diye 1 senedir oled almıyorum :D
  7. Z

birader tam alıcam stok bitti
  8. Z

Dostum bende almayı düşünüyorum kullanan test eden var mı ? asus alacaktım vazgeçtim bunu görünce fiyat farkı devasa özellikler aynı
  9. Z

Klavye Önerisi 5k Civarı

Hocam çok teşekkürler ürünü biraz araştırayım, peki büyük enterli var mı bildiğin böyle güzel ?
  10. Z

Klavye Önerisi 5k Civarı

arkadaşlar idarelik klavye istemiyorum sağlam klavye 5-6k civarı bütçem var problem yok
  11. Z

Xdrive Vs Hawk Hangisi

Yorumun için çok teşekkürler kardeşim. Karar verdim direk gidip oturdupum xdrive ankayı alacağım amazonda 11k yüzyüze biraz pazarlık yaparım kargo olmadan 10k ya kapatır alırım hiç maceraya gerek yok.
  12. Z

OLED Monitör Önerisi

Hocam masa ölçüsünü bilmiyorum ama şuan 32 inç curved monitörüm var sorun değil masa da alırım. 34 inç istemiyorum çünkü yüzyüze görmeye gittiğimde aşırı küçük geldi ve almaktan vazgeçtim çok küçük ekran üstten yeni çıkacak 39 lara yüzyüze görmek için bi gidip göreceğim 5k olanlar oda hoşuma...
  13. Z

Klavye Önerisi 5k Civarı

Dostum Min %75 olsun problem yok 80 90 100 de olur
  14. Z

OLED Monitör Önerisi

Merhaba oled monitör almayı düşünüyorum ama kararsızım. Tavsiyelerinizi beklerim 32 inç veya 39 inç Aklımda olan : https://www.gaming.gen.tr/urun/855235/asus-rog-swift-oled-pg32ucdm-gen3-31-5-inc-240hz-0-03ms-4k-uhd-adaptive-sync-qd-oled-gaming-monitor/
Geri