ek bu sistemi 6 yıldır falan kullanmaktayım ve özellikle 2.4 ghz kanalı aşırı ağırlaştı ağımda kullanılabilirliği çok kötü ağ yapısından ötürü ve cihazlarım mecburen 2.4 ghz ile bağlantı sağlayabiliyor bu wifi 7 ağında bi sorun teşkil eder mi ? wifi 6 bile deneyimim yok :) eski altyapıda kaldım...
hali hazırda 1 adet xiaomi 4a giga 2 adet 4c routerim var 4cler çok kötü ve kablosuz kurulumda hem verimi aşırı kötü hemde kopma yapıyor ve ağ değişimi gerekiyor
evimde 2 bilgisayar biri modeme biri de 4c routere kablo yoluyla bağlı olarak ; aktif wifiye bağlı 8 telefon 20 kadar da akıllı ev...
herkese iyi günler dilerim. İnternetten wifi 7 mesh ağı oluşturarak router almayı tercih ettim ve tp link archer be400 be6500 dual-band wi-fi 7 ürününü sipariş verdim fakat normalde olması gerektiğini düşündüğüm sonradan fark ettiğim 6ghz desteklemesiğini fark ettim. amacım bu aleti alıp yanına...
7800X3D aklımdan geçiyor o işlemciyi alana kadar da 3k ya anakart alıp 5 k ya ram alıp elimdeki ürünleri de yakın fiyata satarsam maliyetsiz bile çıkabilirim anakart ve ram bazında 5600x işlemciyi de satacağım günün sonunda -10.000 tl gibi bi masrafım olacak aslında
RX 6900 XT EKRAN KARTI B450 ANAKART 32 GB DDR4 RAM RYZEN 5 5600X işlemcim var Rusttan ve war thunderden başka oyun oynamıyorum war thunder için bir sorunum yok ama rustta 50 fps falan alıyorum. İşlemcimi değiştirmem gerek en uygun maliyette performansı nasıl arttırabilirim sizce ? bazen am5...
ssd 1 yıl kadar önce elektrik gitmesi sonucu kendini kitledi ssd yi bilgisayara bağladığım anda donuyor ve işlem yaptırmıyor veri yazamıyorum ssdyi çıkarttığımda sorun çözülüyor. bu ssd için nasıl bir yol izleyebilirim 1 tb ssd çöp olmasını istemiyorum açıkçası kurtarabileceğim bi program varmı...
Merhaba 2 gün önce teslim aldığım Havit 2002e pro kulaklığa ait bi yazılım bulamadım bu kulaklığa ait yazılımları nereden bulabilirim. iyi günler şimdiden teşekkürler
Whatsapp web 4 cihaza kadar bağlantı sağlayabiliyoruz. bunu 10 cihaza çıkartmak istiyorum. işyerimizde ofis numarasını 8-9 ofis çalışanıyla kullanmaktayız. bunu sizce nasıl çözebiliriz api veya ara bir program vb ile mümkün müdür ? şimdiden teşekkürler.
bi de düşmesi gerek daha yeniler 5000 serisi çıksın sonra çakar fiyatları şuan için 2. elde mantıklı bulmuyorum 4000 serisini fazla pahalılar
1714581571
termal ped macun kendım değiştiririm basit iş ama açılmamış kartı da açmam garantisi devam ediyor ürünlerin 3090ın 1 yıl garantisi varmış 3yıl...
geçen bebekl gibi bi tane tufgaming 3080 12gb vardı 9k ya adama dedim satma param 3 güne gelcek ben alcam 1 saat sonra satmış adam şimdi de tufgaming 3080 10gb var 9k tl ve tufgaming 3090 16k tl satıyor kaçırmak istemiyorum acıkcası :D
1714581381
çöp o yeni nesilin giriş kartını alacağıma...
kura bakıyorum olması gereken hadi kurdan diyelim 10k olan kartın 13k olması ben anlam veremiyorum bazı şeylere :D minning hala yapılamıyor bu cetcipiti mi patlattı bu sefer bunları asdşjkdasşasd
1714581103
3090 15-16k ya almak mantıklı mı peki aslında kendımı zorlasam onu da alabilirim bi tane...
deneme şansım yok şehir dışından kargoyla alacağım çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten furmark yapsın 15 dk adam bana yeter
1714580886
aynen niye bi anda o kadar uctu yine minning mı başladı şahsen 3090 2 adet almadığıma pişman oldum onlar da 10k civarında bulunuyordu
hacılar siz niye o paralar veriyonuz ben anlamıyorum geçen sene ağustosta 2 adet rx 6900 xt aldım sarı siteden biri 8k dieri 7k ya minning falana mı takılıyorsunuz rtx 3070e o para verilir mi gidip yaşadığınız şehirdeki pccilerden mi alıyonuz nabıyonuz
1714580722
sarısitede yığınla 10-11kya rtx...