zcihatz isimli üyenin son içerikleri

1. zcihatz

MONİTORDE EKRAN DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR YARDIM

yaptım zaten hocam aynısını
  2. zcihatz

3. zcihatz

MONITOR DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR

hocam discord ve brave de gördüm grafik hızlandırmasını kapattım hala aynı monitor donmuyor sadece görüntü donuyor mouse hareket ettirdikce pixel pixel açılıyor
  4. zcihatz

MONITOR DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR

MONITOR DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR hocam monitordeki görüntü donuyor mouse ile orayı kazıyormuşsun gibi düşün ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum eskiden yoktu ddu ile silip bidaha indirdim yine aynı sorun ne yapabilirim ?
  5. zcihatz

WLMOUSE BEAST X MİNİ PRO almak istiyorum orjinal sitesinden türkiyeye gelir mi?

https://www.wlmouse.com/products/mini-pro?variant=49851469660458
  6. zcihatz

WLMOUSE BEAST X MİNİ PRO almak istiyorum orjinal sitesinden türkiyeye gelir mi?

WLMOUSE BEAST X MİNİ PRO almak istiyorum orjinal sitesinden ama türkiyeye gelir mi? bu gümrük mevzuları falan aydınlatacak varmı
  7. zcihatz

Excalibur 2017 laptop açılmıyor

en son açtığımda şifre girdim sonra siyah ekran oldu masaüstüne atmadı kapattım yeniden açmak için sonra açıkmadı şuanda basılı tutmaları v.s yaptım iş yok sadece güçe bastığımda sol taraftan beyaz ışık geliyor 2. güç kablosu yerinden
  8. zcihatz

KICKDE YAYIN ACARKEN BITRATE AZ GELIYOR

KICKDE YAYIN ACARKEN BITRATE AZ GELIYOR kickde yayın acıyorum ama bitrateim çok az geliyor 4000 e gelmiyor bile upload 22 ne yapmam lazım bitrate in artması için
  9. zcihatz

Grizzone creatine alınır mı?

grizzone creatine alınır mı? hocamlar zorba31 diye bi kod var onla 380 tl ye geliyor 60 servis 420gr alınır mı öğrenciyim hiq alamam çok fiyat farkı var
  10. zcihatz

Resimler gözükmüyor yardım edermisiniz

ne restartı atayım kanka kaç saattir restart atıyorum zaten pcye :'D 1748100842 çözüm goodbyedpi bu arada o açılınca oluyormuş
  11. zcihatz

kanka medali örnek olsun diye koydum mesela akakçe gibi sitelerdede oluyor anlamadım yani neden bildiğiniz bir şey varmı interneti resetliyorum fabrika ayarlarına dönüştürsem bile sorun yok internetle alakalı değil bence telde sorun yok çünkü
  12. zcihatz

vpn kullanmıyorum goodbyedpi kullanıyorum 1748100201 olay roblox değil çoğu sitede böyle
  13. zcihatz

bilen birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  14. zcihatz

Monitorda siyah kareler çıkıyor

sıkıntı monitorde değil test ettim
  15. zcihatz

Monitorda siyah kareler çıkıyor

monitorda siyah kareler çıkıyor neden kaynaklanabilir yardımcı olurmusunuz anakart b550 aorus elite v2 ekran kartı rtx 3060 ti OC
Geri