zcihatz isimli üyenin son içerikleri

1. zcihatz

BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN SONRA KLAVYE RASTGELE BASMAYA BAŞLIYOR

yaptıom hocam hepsini
  2. zcihatz

valla herkes öyle diyor bi yardımcı olan çıkmadı hala...
  3. zcihatz

MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE

Arkadaşın attığı regedit olayını yap ben yaptım düzeldi kanka çok sağolsun valla
  4. zcihatz

fun60 kullanıyordum ondada olmuştu garip w60 da olmamıştı ama ondada şöyle bi sıkıntı yaşamıştım gitgide 0.1mm yaptıkdan sonra 0.5 0.7 oluyor ama uygulamada 0.1 gözüküyordu factory reset atınca 0.1 tepkimeye geliyordu sonra yine yavaş yavaş 0.2 0.3 gibi gidiyordu 1770983140 hep beni buluyor...
  5. zcihatz

kapatmaya gerek yok bence arkadaşın attığı regedit çözümü bende işe yaradı şuanda bir sıkıntı yaşamıyorum
  6. zcihatz

BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN SONRA KLAVYE RASTGELE BASMAYA BAŞLIYOR Madlight 60 he kullanıyorum bilgisayar açıldığında rastgele tuşlara basıyor kabloyu çıkart tak yaparsam düzeliyor eskiden kullandığım manyetik klavyelerdede oluyordu bu akko fun 60 gibi wraith w60 da kullandım onda hiç olmamıştı...
  7. zcihatz

tamamdır tekrardan çok teşekkür ederim
  8. zcihatz

çok iyi hocam valoda falan fps artar o zaman genelde çünkü arkada brave discord gibi şeyleri açıyorum birde manyetik klavye ile ilgili bi sorunum var pc açıldığı zaman rastgele basıyor kabloyu çıkart tak yapınca düzeliyor bilginiz varsa video atayım mı ?
  9. zcihatz

teşekkür ederim şuanda olmuyor gibi bu arada bu donanım hızlandırmayı açınca ne gibi şeyler değişiyor daha mı akıcı oluyor spotify brave v.s hepsinde oluyordu tek tek kapatmıştım geri açıyorum şu anda 1770981736 yok hocam herşeyde oluyordu donanım hızlandırma olan şuanda geçti gibi 3 dakika...
  10. zcihatz

yaptım pcyi resleyip deneyeceğim
  11. zcihatz

nasıl yapabilirim hocam
  12. zcihatz

nvidia 3060 ti işlemci ryzen 5 5600x
  13. zcihatz

MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE yardımcı olabilecek varmı ekran kartı 45 derecede falan donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor ama kapatmadan bir çözümü yok mu
Geri