fun60 kullanıyordum ondada olmuştu garip w60 da olmamıştı ama ondada şöyle bi sıkıntı yaşamıştım gitgide 0.1mm yaptıkdan sonra 0.5 0.7 oluyor ama uygulamada 0.1 gözüküyordu factory reset atınca 0.1 tepkimeye geliyordu sonra yine yavaş yavaş 0.2 0.3 gibi gidiyordu
1770983140
hep beni buluyor...
BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN SONRA KLAVYE RASTGELE BASMAYA BAŞLIYOR
Madlight 60 he kullanıyorum bilgisayar açıldığında rastgele tuşlara basıyor kabloyu çıkart tak yaparsam düzeliyor eskiden kullandığım manyetik klavyelerdede oluyordu bu akko fun 60 gibi wraith w60 da kullandım onda hiç olmamıştı...
çok iyi hocam valoda falan fps artar o zaman genelde çünkü arkada brave discord gibi şeyleri açıyorum birde manyetik klavye ile ilgili bi sorunum var pc açıldığı zaman rastgele basıyor kabloyu çıkart tak yapınca düzeliyor bilginiz varsa video atayım mı ?
teşekkür ederim şuanda olmuyor gibi bu arada bu donanım hızlandırmayı açınca ne gibi şeyler değişiyor daha mı akıcı oluyor spotify brave v.s hepsinde oluyordu tek tek kapatmıştım geri açıyorum şu anda
1770981736
yok hocam herşeyde oluyordu donanım hızlandırma olan şuanda geçti gibi 3 dakika...
MONİTORU KAZIYORUM NEDEN BÖYLE
yardımcı olabilecek varmı ekran kartı 45 derecede falan donanım hızlandırmayı kapatınca düzeliyor ama kapatmadan bir çözümü yok mu