hocam discord ve brave de gördüm grafik hızlandırmasını kapattım hala aynı monitor donmuyor sadece görüntü donuyor mouse hareket ettirdikce pixel pixel açılıyor
MONITOR DONUYOR MOUSE HAREKET EDIYOR
hocam monitordeki görüntü donuyor mouse ile orayı kazıyormuşsun gibi düşün ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünüyorum eskiden yoktu ddu ile silip bidaha indirdim yine aynı sorun ne yapabilirim ?
en son açtığımda şifre girdim sonra siyah ekran oldu masaüstüne atmadı kapattım yeniden açmak için sonra açıkmadı şuanda basılı tutmaları v.s yaptım iş yok sadece güçe bastığımda sol taraftan beyaz ışık geliyor 2. güç kablosu yerinden
KICKDE YAYIN ACARKEN BITRATE AZ GELIYOR
kickde yayın acıyorum ama bitrateim çok az geliyor 4000 e gelmiyor bile upload 22 ne yapmam lazım bitrate in artması için
grizzone creatine alınır mı? hocamlar zorba31 diye bi kod var onla 380 tl ye geliyor 60 servis 420gr alınır mı öğrenciyim hiq alamam çok fiyat farkı var
kanka medali örnek olsun diye koydum mesela akakçe gibi sitelerdede oluyor anlamadım yani neden bildiğiniz bir şey varmı interneti resetliyorum fabrika ayarlarına dönüştürsem bile sorun yok internetle alakalı değil bence telde sorun yok çünkü