ryzen 2600 işlemcim rx 6600 ekran kartım var darboğazdan çok drop yiyorum genelde cs2 oynarım underclock, undervolt falan yaparak çözebilir miyim ne yapabilirim dropsuz oynamak için işlemciyi değiştiricem 2 hafta sonra falanda yapabilceğim bişey var mı
Ryzen 5600 dusunuyordum ama o da darboğaz yapiyor diye biliyorum karta şuanda 2600 var ve genelde fps oyunlari oynarim herseyi ultrada oynamayida sevmem fps oyunlarinda o yuzdende r 5600 ün darboğaz kesin yapacagini dusunuyorum 2600 de suan ultra da droplar yiyorum 5600 yeter mi ayni...
Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
Şimdik ben ben genelde şuanki fiyatlari 800 tl kulakliklar kullandimda hep kablosuyla ucundan acilmasiyla pert oldu kulakliklarin wirelles rasgele bi kulaklik olabilir ya da hyperx cloudlarda kablolarinda sıkınti olmuyo her halde arasinda da cok fiyat farki yok kablosuz onercekseniz uzun şarj...
forex aracı şirket tasieeer misiniz güvenilir ve hızlı sağlam olacak ben bir yerde görüp universel global fx e baktım ama güvenemedim araci şirketlerle ilgili googleda zor bilgi bulunuyor anlayanlar yardım edebilir mi?
1652817258
b
yok olsa gerek duymam zaten
1650015107
süngeri ince kalın olması fark eder mi
1650015304
@AlpacinoTR ona 100 tl vereceğime işlemcinin boş kutusunu alirim zaten
işlemciyi kargolamam lazim ama kendi kutusu yok nasıl pinlere zarar vermeden kutulayabilirim? pinler kutuya deydiğinde direk yamulur mu o kadar hassas mı?
@shurik3n_ ilk linkteki laptopa sığmaz içine ve onda güç girişi var dar bi yer laptopa girmez ikinci siteyede güvenemedim https://m.n11.com/25-ide-to-sata-laptop-hdd-cevirici-4942a-adaptor-donusturucu-44-P145522700
bunu buldum bu olur mu sizce
laptopun harddisk girişi böyle ben buna dönüştürücü ile yeni harddisk takmak istiyorum ama dönüştürücü bulamadım internette ne yazsam çıkar ve ya link atar misiniz
şuan kasamda kart yok ve yenisini bidaki ay alıcam idare etmelik bu kart iyi mi valorant falan oynarim ryzen 5 2600 var işlemci ama sanırsam driver desteği kesilmiş eski driverları nerden bulabilirim