zdmd isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Darboğaza kısa süreli çözüm ne yapabilirim

ryzen 2600 işlemcim rx 6600 ekran kartım var darboğazdan çok drop yiyorum genelde cs2 oynarım underclock, undervolt falan yaparak çözebilir miyim ne yapabilirim dropsuz oynamak için işlemciyi değiştiricem 2 hafta sonra falanda yapabilceğim bişey var mı
  2. Z

Rx 6600 e işlemci öneri anakartım 320m-r

Ben oyunu 4.3 oynuyorum o yuzden ultrada falanda oynamam cs2 örnek olarak rainbowu bile 4.3 oynuyorum cozunurlukte darbogaz yapacagini dusunuyorum
  3. Z

Rx 6600 e işlemci öneri anakartım 320m-r

Ryzen 5600 dusunuyordum ama o da darboğaz yapiyor diye biliyorum karta şuanda 2600 var ve genelde fps oyunlari oynarim herseyi ultrada oynamayida sevmem fps oyunlarinda o yuzdende r 5600 ün darboğaz kesin yapacagini dusunuyorum 2600 de suan ultra da droplar yiyorum 5600 yeter mi ayni...
  4. Z

Buffdan cs 2 itemi alacagim hangi site orijinal?

Ötekinden aldim diye hatirliyorum daha öncesinde de emin misiniz kullandiniz mi daha once
  5. Z

Buffdan cs 2 itemi alacagim hangi site orijinal?

Simdi hem buff.market diye site var hem buff163 eskiden bikere almistim ama hatirlamiyorum sitelerden biri fakeyse param bosa gitmesin ve daha ucuza alabilecegim yer var mi
  6. Z

Öneri Kulaklık öneri max 4 k

Şimdik ben ben genelde şuanki fiyatlari 800 tl kulakliklar kullandimda hep kablosuyla ucundan acilmasiyla pert oldu kulakliklarin wirelles rasgele bi kulaklik olabilir ya da hyperx cloudlarda kablolarinda sıkınti olmuyo her halde arasinda da cok fiyat farki yok kablosuz onercekseniz uzun şarj...
  7. Z

Forex Aracı Şirket tavsiyesi?

forex aracı şirket tasieeer misiniz güvenilir ve hızlı sağlam olacak ben bir yerde görüp universel global fx e baktım ama güvenemedim araci şirketlerle ilgili googleda zor bilgi bulunuyor anlayanlar yardım edebilir mi? 1652817258 b
  8. Z

Amd İşlemci Nasıl Kutularım?

yok olsa gerek duymam zaten 1650015107 süngeri ince kalın olması fark eder mi 1650015304 @AlpacinoTR ona 100 tl vereceğime işlemcinin boş kutusunu alirim zaten
  9. Z

kulaklık kutularinin içinde kablo koyma yeri tam kare ve aynı boyda altını peçete tarzı yumuşak bişeyle doldurdam zarar görmez her halde
  10. Z

işlemciyi kargolamam lazim ama kendi kutusu yok nasıl pinlere zarar vermeden kutulayabilirim? pinler kutuya deydiğinde direk yamulur mu o kadar hassas mı?
  11. Z

Eski Model Hdd ile Yensisini Değiştirme?

@shurik3n_ ilk linkteki laptopa sığmaz içine ve onda güç girişi var dar bi yer laptopa girmez ikinci siteyede güvenemedim https://m.n11.com/25-ide-to-sata-laptop-hdd-cevirici-4942a-adaptor-donusturucu-44-P145522700 bunu buldum bu olur mu sizce
  12. Z

Eski Model Hdd ile Yensisini Değiştirme?

laptopun harddisk girişi böyle ben buna dönüştürücü ile yeni harddisk takmak istiyorum ama dönüştürücü bulamadım internette ne yazsam çıkar ve ya link atar misiniz
  13. Z

Gtx 560ti idare etmelik alınır mı?

bilgisayar windows 11 eski driver bulsam bile driversız kullanmam gerek her halde
  14. Z

bütce 700-800 de bu kart 400 e buldum idare eder her halde
  15. Z

şuan kasamda kart yok ve yenisini bidaki ay alıcam idare etmelik bu kart iyi mi valorant falan oynarim ryzen 5 2600 var işlemci ama sanırsam driver desteği kesilmiş eski driverları nerden bulabilirim
Geri