Merhaba iyi günler sıvı soğutucu alıcam ama karar veremiyorum işlemcim ryzen 5 5600 ve stok fanla kullanıyorum resmen oyun oynayamıyorum 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemciye şöyle bi nefes aldıracak sıvı soğutucu lazım aklımda bütçe olarak 3000 tl var ama çok az da olsa taviz verebilirim diye...
g4 kullanıcısıyım rahatlıkla öneririm hem asansör sistemi var her şekle uyum sağlıyor hemde ghosting sorunu yok 240hz bir monitör için herşeyi yeterli dostum kafan rahat olsun sadece çok çok az aoc a göre falan renk çok az yine söylüyorum geride ama fark etmiyosun zaten
yeni monitör alıcam asuslar arasında gidip geldim ve ardından zorlayabileceğim bir bütçeye sagip olan samsung odyssey g4 ü buldum. film , hikayeli oyunlar , fps oyunları falan herşeyi yapıcam ve bidahada almıyacağım uzun vadede ve sorunsuz götürürmü bu monitör ghosting falan yaşamam herhalde ıps...
YARDIM LAZIM
Sizce bu aşşağıdaki iki monitörden hangisini almalıyım ikiside çok güzel ikiside kafama yattı ama panelleri veya ms leri aralarında gidip geliyorum tn panellerin rengi sarımsı sağdan soldan bakınca sarı oluyor ve görüntü kalitesi düşüyor ama ghosting sorunu falan olmuyor nadir , va...
özellikten bahsediyorum özelliği kullanabilirmiyim
1700959806
burada adaptive sync demiş ama https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-vg24vqr-1ms165hz-23-6-curved-siyah-gaming-monitor-asus-turkiye-garantildir-p-183060239 burada free sync diyor anlayamadım
İyi Geceler öncelikle sistemimde rtx 3060 ti 8 gb ekran kartım ve ryzen 5 5600 işlemcim var , bu sisteme çok güzel bir monitör buldum herşeyi uyuyor bana ama tek sıkıntısı free sync olması almışken uzun süre kullanacağım için tam sorunsuz full performanslı bir şey almak istiyorum ve baktığım...
merhabalar günaydın 3060 ti ekran kartım var 3 fanlı MSI ventus model arka taraf fan olmayan yani soğutma blogu denen yer sanırım çok ısınıyor elledigimde ama görev yöneticisinden baktığımda 60 geçmiyor sıcaklığı . yani kartın arka taraf soğutma blogu olan yer çok ısınıyor problem olmaz dimi bir...
hazır sistem alicam
3060 ti 8 gb 3xfan
3060 eagle 12 gb
rx 6750 XT oc 12 gb
sizce ne almalıyım bilen kişiler yazarsa sevinirim bu akşam alicam AMD dusunuyorum ama yazılımsal hatalarından ve
wattman sorunundan korkuyorum oyun oynayacağım ve uzun ömürlü olsun istiyorum bidaha zor alırım alırsam...