Zebellah isimli üyenin son içerikleri

1. Zebellah

3000 TL lik beyaz masa 2000 e düşmüş

Ben bunu 352 TL'ye almıştım en büyük olanını 5 sene önce hala kullanırım sallanıyor en hafif klavyede bişiyler yapsan bile.
  2. Zebellah

🔥İndirim Homend Manuel Espresso Makinesi 2599tl hepsiburada

Süt köpürme yerinde su basarak mı köpürüyor ?
  3. Zebellah

Sıfır iphone 13 mü yenilenmiş 14 mu

Ben redmi note 11'den yenilenmiş 13e geçtim performans olarak üst düzey gibi ama pil işte :D günde 2 kere doldurmam lazım.
  4. Zebellah

Sıfır iphone 13 mü yenilenmiş 14 mu

Kanka sıfır 15 ve üstü alamıyosan hiç bulaşma en temiz s24 al 3 4 sene kafa rahat ben en üst kalite 13 aldım yenilenmiş pili 90 geldi 1 sene oldu 83e düştü çok çok ufak bir çizik vardı başka kötü bi yanı yoktu ama pil ölü gibi olabiliyor
  5. Zebellah

❌İndirim Bitti! Doğazen Diş Beyazlatıcı Macun 1 TL

İptal oluyor gg
  6. Zebellah

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 4: 1999 TL (Amoled - Dahili GPS) 🔥 Gümüş - Trendyol Satıcılı

Her kullanımda uygulamasından eşlemen gerekli. watch 3 modeli var öyle yapıyorum yapmazsam saati falan geri kalıyor. Veya ben beceremiyorumdur.
  7. Zebellah

Yardım Monitör ekran sorunu

Bu modelin genel problemi heralde bende de aynı monitör vardı aynısı olsu 6 aya kadar komple çizgi çizgi oldu çöpe attım. Aynı modeldi bendekide. Geçmiş olsun. 2.5 sene sonra başlamıştı bende durum.
  8. Zebellah

9060 yerine ekran kartı önerisi

Kanka bence yazılımsal değil ya donanımsal denk gelebiliyor ben 4 gün kullandım kartı her oyunumda crash yiyordum ondan önce 4060 vardı sorunsuzdu 8 gb diye o 9060 xt aldım 16 ama hiç bir oyunda 1 saate fazla dayanmadan crashliyordu bayagı ugrastım ama çözemedim en son iade ettim.
  9. Zebellah

9060 yerine ekran kartı önerisi

RTX 5070 aldım ben 9060 xt iade edip akıyorum şuan bf 6 ve aaa oyunlarda 1764848167 Bana denk gelen sıkıntılıydı sanırım. 9060 xt 16 gb kullanıp sıkıntı yaşamayanlar çok şanlı kıskanıyorum.
  10. Zebellah

Kahve sütlü mü sütsüz mü içiyorsunuz

O dediğin acı tat kahvenin kendi tadı
  11. Zebellah

Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

Bana göre pahalı onlar :D ben yenilenmiş 12 aldım
  12. Zebellah

Yardım Sapphire 9060XT 16 GB Micro Stuttering Problemi

Whql olanlar 3 4 önceki sürüm driverlar .falan onlarıda denemiştim ben yine olmamıştı ya ne çektim uğraşamadım.
  13. Zebellah

Hem o vardı hem de oyunlarda çöküyordu.
  14. Zebellah

Hocam benim iade ettiğim kartı sana göndermiş olmasınlar benimde böyleydi iade ettim :D Sonra sinirlenip 5070 aldım.
Geri