zedeleyici isimli üyenin son içerikleri

1. Z

❌İndirim Bitti! Powerful 2000va UPS (kesintisiz güç kaynağı) Nays'la 2330 TL🔥🔥

Fiyat olarak güzel bir ürün uzun süre de dayanıyor tek sıkıntısı fan problemi. Tanıdık elektrikçi varsa hemen çözer.
  2. Z

Elektrik yokken fan sürekli çalışıyor orta devirde. 7/24 çalışmıyor ama 10 dakikada bir 2-3 dakika kafa ağrıtacak şekilde çalışıyor. Fişten çekip ups yi düğmesinden kapatmadığınız sürece gece kullanmasanız da 10-15 dakikada bir çalışıyor. Aynı odada zor uyursunuz.
  3. Z

Yaz kış farketmiyor kapalı olduğunda bile çalışıyor fişten de çıkarmanız gerekiyor fan dönmemesi için. Düzgün bir fan bulamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Custom soğutma ayarladım şu an bir sorun yok. Alacak arkadaşları uyarmak istedim gerçekten çok gürültülü.
  4. Z

3600+6900xt kullanıyorum Elektrik gittiğinde maçımı bitirip oyundan çıktım yaklaşık 5 dakika sürdü. Sonrasında 25-30 dakika daha kullandım yarıya inmişti. Masaüstü kullanımda 45 dakika rahat gider diye düşünüyorum. Uyuduğunuz odadaysa kesinlikle rahatsız eder fan sesi. Kulakiçi kulaklıkta falan...
  5. Z

Yorum yapmak için üye oldum. Bu UPS yüke binse de binmese de gece bilgisayar kapalı olsa bile aşırı derecede fan sesi çıkarıyor. Çare olarak ben fanını söktüm kendim soğutma yaptım. Almayı düşünenler buna dikkat edebilir.
Geri