zedwale isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Öneri Nova 5 kulaklik onerisi

Ben bu kulaklığı aldım gayet kaliteli ve temiz. Bende beyazı vardı, çok leke ve toz tutuyordu bu kadar olacağını beklememiştim. Bende bu konularda titiz olduğum için iade ettim. Siyahını alacaktım ama kulaklığın siyah hali bin tl zam yemiş ama beyaz hali hala aynı fiyatta ulan kafayı yicem
  2. Z

Steelseries arctis nova 5'in siyah hali beyazdan daha pahalı

Merhaba, dün bu kulaklığı iade ettim. Siyahını almayı planlıyordum çünkü beyazı beklediğimden fazla leke ve toz tutuyor ve cidden rahatsız ediyor fakat şöyle bir saçmalık var ki beyaz hâli 6300 TL iken siyahı 7 bin TL bandında. Böyle bir saçmalık görmedim, birisi beni bilgilendirebilir mi neden...
  3. Z

Armoury Crate Fan Xpert Ayarlamaları Hakkında Yardım

Armoury crate'den otomatik ayarlama yaptım ve değerler bu şekilde oldu ve pek bir şey anlamıyorum keşke dokunmasaydım :/ Sizce ne yapmalıyım yoksa olduğu gibi bırakmalı mıyım
  4. Z

Yardım Monitör için öneri lazım

Tamamdır hocam teşekkür ederim eğer başka önerilerin varsa iyi olur çünkü pazar günü hayırlısıyla pc alacağım :) 1754594422 Bir de masa lazım sence trendyol'dan masa alınır mı dümdüz bir masa istiyorum bir türlü bulamadım
  5. Z

Hocam VA panel imiş. VA panellerde ghosting daha yaygın görülüyor diye okudum forumlarda ne kadar doğru?
  6. Z

Belirtmeyi unutmuşum 15k bütçem var
  7. Z

İnternette baya araştırdım fakat baktığım her monitörde bir sıkıntı var. Marka olarak LG, Viewsonic, Samsung ve Asus monitörlerine baktım ve bazı araştırdığım monitörlerde ya sıkıntılı oluyor ya da kalitesiz. 2k çözünürlükte G-sync desteği olan 27 inç bir monitör arıyorum lütfen yardım ederseniz...
  8. Z

Lg monitör iyi midir?

Ne kadar zamandır kullanıyorsun? Herhangi bir sıkıntı var mı şu an çünkü pazar günü PC alacağım da güzel bir şey almak istiyorum.
  9. Z

Lg monitör iyi midir?

Alacağım monitörde gsync olmasını istiyorum senin söylediğin monitörde maalesef yok
  10. Z

Lg monitör iyi midir?

Peki bu attığım monitör sizce iyi midir sıkıntı çıkarır mı? Bir de bu enerji sınıfı önemli mi Samsung'un kendi sayfasında da gördüm o yüzden sorayım dedim.
  11. Z

Lg monitör iyi midir?

https://www.lg.com/tr/monitor/oyun-monitorleri/27gs75q-b/ LG monitörleri kalitesini bilmiyorum ama bu monitör iyi gibi duruyor. Samsung ve viewsonic'e de baktım en çok gözümü kesen bu oldu sizce almaya değer mi? Asus monitörleri de fazla güvenemiyorum. Forumlarda redditte falan baktım asus'dan...
  12. Z

İtopya'dan pc alacağım ödeme için yardım lazım

İtopya'dan internet üzerinden hazır sistem alacağım ama ödemenin bir kısmını eft ile bir kısmı da kredi kartı ile yapmak istiyorum böyle bir şey mümkün mü yoksa mağazaya mı gitmem lazım?
  13. Z

Klevv ve lexar ramler kaliteli mi?

Gaming gen'in hazır sistemlerinde klevv ve lexar isimli ramler bulunuyor. Artık hiçbirinde corsair veya kingston gözükmüyor. Hocam bu ramler iyi midir? İlk defa gördüğüm için pek güvenmiyorum bunlar yeni mi çıktı?
  14. Z

Steam paramı çekti fakat oyun kütüphanede yok

Nerden ve nasıl yapmam lazım
  15. Z

Steam paramı çekti fakat oyun kütüphanede yok

Pardon onu söylemeyi unuttum. Papara üzerinden gerçekleştirdim ve müşteri hizmetlerini aradım ödeme onaylanmış yapabileceğimiz bir şey yok karşı taraf ile görüşmeniz lazım dedi
Geri