Zedways isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Bluetooth dongle Depolama aygıtı olarak gözüküyor

kral bu windows wista fln diyor ama birde depolama aygıtı olarak gozukuyor ya soyle bisey var icinde
  2. Z

Bluetooth dongle Depolama aygıtı olarak gözüküyor

merhabalar usb dongle aldım LENYES lr203 diye takıyorum telefonumu baglayabiliyorum pc ye ama telefonun bluetoothujdan gorupde baglanıyorum fakat oyun kolumu baglayamıyorum cunku pc de bluetooth dan cihaz ekleye basınca bt un yok diyor ve depolama aygıtı olarak gozukuyor E olarak ayıt...
  3. Z

Yardım God Of War Ragnarok Mouse calısmıor

linktekimi bende indirdim varda ama olmuyor ya joystickte yok bu arada var ama takılı deil ben klavyeciyim
  4. Z

kankaa ne indirdin ya oynayacam oynaayamıorum aw
  5. Z

beyler gowr da mouse ile saldırabiliyorrum ama saga sola bakamıyorum camera movementı olmuyor mouse caslıyıorda youtubdan baktım gameinput device fln diyor ama olmadı gene bi yardım edin bea
  6. Z

Sıvı sogutma Onerisi

sagolasın kral alırım heralde
  7. Z

Sıvı sogutma Onerisi

iyi soguttunugu dusunuyorsan alıcam kral
  8. Z

Sıvı sogutma Onerisi

kanka kasam akvaryum diye dediydim bak fotosunu atayım 1742622582 650watt psu almayı dusunuyorum o yuzden cok fazla değil onerini yap ona göre fazla derim kral
  9. Z

Sıvı sogutma Onerisi

sıvı sogutma almayı dusunuyorum kasam Gametech Prime V2 RGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası işlemcim 95 dereceye kadar cıktı stok fan ile dedim dur artık oneriniz varsa cok iyi olur 240mm dusunuyordum 2 fanlı olan galiba fiyat olarak cok pahalı olmazsa iyi olur işlemcide alıcam ilerde
  10. Z

Darboğaz Sebebim İşlemcimmi ?

hocam macunu yenileyeli 1 2 ay oldu oyle cok vakit geacmedi aslında ama amd ryzen masterdanda oc u hic ellemedim direk ellemedim yani ama marvel spiderman 2 de gordum 95 dereceyi stok fanı değiştirip sıvı sogutma düşünüyorum cunku akvaryum kasa oldugu ıcın kule tipi cok bi işlev görmeeybilir...
  11. Z

o zaman ben bi 6 7k bayıp işlemciyi 5700x alıp kule tipine gecicem gişbi
  12. Z

oc yapmayıda cozsem iyi ama ondan once iyi bir sogutma şart
  13. Z

o ney hicbilmiyorum ama gpu yu hic tam gucunde kullanamadım onun icin dediydim
  14. Z

x3d cok paalı deilmi kral ya overpriced gibi 1742525305 yeniledim aslında termal macun svı sogutma düşünüyordum
  15. Z

ona bakayım yarın konusasılm istersen uyuda kafayı topla yarın staj var benimde zaten :D
Geri