Zehelit isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Rehber 2026 Eylül Alınabilecek En Mantıklı Aı Abonelikleri Rehberi

Codexe API ile model kullanmama sebebiniz nedir? Cursoru spesifik olarak tercih ettiğiniz için merak ettim. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, öğrenmeye çalışıyorum. 🙏
  2. Z

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Bende gameraider k1 he var, ışık olarak çok zayıf ve renk spekturumu çok dar. Özellikle mavi, mor, Pembe renkleri seçildiği zaman klavyedeki renkler ile alakası yok. İyi tarafı firmware sıklıkla güncelleniyor ve çok geliştirme yapıldı özellikle RGB tarafında ama donanımdaki ledler çok kötü...
  3. Z

Bahsettiğiniz qwen 50 dolarlık olan abonelik mi?
  4. Z

Claude ve gpt dışında projeleriniz için hangi modelleri tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim? Sol ve Astra ile bırakın programlama yaptırmayı planlama, denetim ve mimari kurdurtmak bile işkence. Limitler çok çabuk doluyor. Bir noktaya kadar asıl beyin, mimari, planlama, denetim tarafını sol ve...
  5. Z

Kimi, glm, minimax gibi modellere aylık 10-20 dolar fazla geliyor hocam bana. Belki kullanımları çok fazla olduğu için mi fiyatlar bu düzeyde, bilmiyorum ama 5 dolar üstünü pek hak etmiyor gibi, emin değilim.
  6. Z

Bu arada manus'u denerseniz konuya eklerseniz sevinirim.
  7. Z

Opencode go ilk ay 5 dolar teklifini göremiyorum. Ben mi bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  8. Z

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

4000 serisinde çalışmıyor büyük ihtimalle.
  9. Z

Rehber Eski Ekran Kartlarında DLSS Multi Frame Generation Nasıl Kullanılır?

4000 serisinde çalışıyor mu? 1789918139 Bunu mu yoksa dlss enabler mı önerirsiniz?
  10. Z

🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Kulaklık 5999 Lira

Markaya hiç bakmayın steelseries nova5x aldım dökülüyor resmen. Software sıkıntılarının haddi hesabı yok, malzeme kalitesi inanılmaz kötü. Aldığım ürünleri çok temiz ve dikkatli kullanmama rağmen bu hale geldi. Marka hiçbir anlam ifade etmiyor dümdüz net.
  11. Z

Steelseries Qck Heavy Large Mousepad 1379 TL

Qck nin 10 versiyonu var. Hangisini almam gerektiğine karar verene kadar... Model isimlendirme konusunda çok kötüler.
  12. Z

Yardım Türkçe Q Layout Manyetik Klavye Önerisi

Bahsettiğiniz fiyatı yüksek olan modeller hangileri Türkçe q layoutlu. Yıllarca kullanmayı düşünüyorum çünkü.
Geri