Codexe API ile model kullanmama sebebiniz nedir? Cursoru spesifik olarak tercih ettiğiniz için merak ettim. Çok soru soruyorum kusura bakmayın, öğrenmeye çalışıyorum. 🙏
Bende gameraider k1 he var, ışık olarak çok zayıf ve renk spekturumu çok dar.
Özellikle mavi, mor, Pembe renkleri seçildiği zaman klavyedeki renkler ile alakası yok. İyi tarafı firmware sıklıkla güncelleniyor ve çok geliştirme yapıldı özellikle RGB tarafında ama donanımdaki ledler çok kötü...
Claude ve gpt dışında projeleriniz için hangi modelleri tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim? Sol ve Astra ile bırakın programlama yaptırmayı planlama, denetim ve mimari kurdurtmak bile işkence. Limitler çok çabuk doluyor. Bir noktaya kadar asıl beyin, mimari, planlama, denetim tarafını sol ve...
Kimi, glm, minimax gibi modellere aylık 10-20 dolar fazla geliyor hocam bana. Belki kullanımları çok fazla olduğu için mi fiyatlar bu düzeyde, bilmiyorum ama 5 dolar üstünü pek hak etmiyor gibi, emin değilim.
Markaya hiç bakmayın steelseries nova5x aldım dökülüyor resmen. Software sıkıntılarının haddi hesabı yok, malzeme kalitesi inanılmaz kötü. Aldığım ürünleri çok temiz ve dikkatli kullanmama rağmen bu hale geldi. Marka hiçbir anlam ifade etmiyor dümdüz net.