zehn54 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

NBA 2k save dosyalarını yeni bilgisayara aktarma

Arkadaşlar eğer mycareer dosyalarınızı buluta yüklemişse yeni bilgisayarınızda kariyer dosyası unknown olarak gözüküyor o dosyaya girdiğiniz zaman nerde kaldıysanız oradan devam edebiliyorsunuz ratinginizde bi sıkıntı olmuyor genelde o geri geliyor fakat hikaye ilerlemesi bazen gelmeyebiliyor...
  2. Z

NBA 2k save dosyalarını yeni bilgisayara aktarma

Merhabalar yeni bilgisayar aldım önceki save dosyalarımı yeni bilgisayara geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim aynı Steam hesabını kullanıyorum Önceden playstationda save dosyalarını buluta yükleyip oradan geri getirebiliyordum ama steamden nasıl yapacağımı bilmiyorum bi bulut sistemi burda da...
  3. Z

Yeni bilgisayar topladım iyi mi kötü mü çok anlamıyorum pcden

Hocalarım sistem böyle sizce nasıl sıkıntılı yeri var mı verebileceğiniz tavsiyeler nedir
  4. Z

İncehesap gaming gecesi

gaming gecesinde indirime girecek bu bilgisayar alınır mı gaming gecesinden önerebileceğiniz sistem varsa o da olur https://www.incehesap.com/apex-thunder-tavsiye-sistem-fiyati-76061/
  5. Z

Yeni bilgisayar alacagım sistem önerilerine açığım

Sağ ol hocam ben senle cuma günü irtibata geçeyim beraber bakarsak güzel olur teşekkürler
  6. Z

Hocam beklerim o önemli değilde ne almam gerekiyor onu bilmiyorum hangi sistemi kullanmam gerekiyor hangi parçaları daha kaliteli seçmem gerekiyor bunlar hakkında bi fikrim olmadığı için tavsiye istiyorum Bi de cuma günü nerelerde indirim oluyor
  7. Z

Bütçe Dostu Oyun Bilgisayarı Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Bütçem en fazla 40.000 TL — mümkün olduğunca uygun ve fiyat/performans iyi olan bir sistem arıyorum. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Oynadığım oyunlar: FIFA, NBA, COD Warzone. Bilgisayardan çok anlamıyorum; bana hangi parçaları/alternatifleri önerirsiniz? Masaüstü mi...
  8. Z

Yardım 2k ya gamepad önerisi

Ne diyorsunuz ya ben elime almamışım o zaman güzel gamepad yani bundan bile memnunsam diğerleri nasıldır Allah bilir
  9. Z

Yardım 2k ya gamepad önerisi

Hocam bana kalsa lıgitech alman iyidir tamamen fiyat performans 3 yıldır kullanıyorum hala daha işimi görüyor yinede tercih senin
  10. Z

Sistemi mi Güncelleyim Airpod mu alayım?

Aynen kasımda toparlarsan daha iyi olur yanlış bilmiyorsam ara tatil var galiba kasımda illaki indirime girer çoğu yer
  11. Z

Sistemi mi Güncelleyim Airpod mu alayım?

hangisinde daha fazla vakit geçiriyorsan paranı ona ayır böyle konular kişiden kişiye değişir senin yerinde ben olsaydım sistemi güncellerdim tabi ne kadar bütçe ayırdıgına bağlı
  12. Z

Yardım Telefon Çok Yavaşladı Sebebi Nedir?

redmilerde bu kronik diyebiliriz bence bu tarz telefonların ömrü 2 yıldır zaten en fazla 3 yıl götürsün sık kullanımda vs bu hale geliyorlar en son bu tarz telefonları alırken 2 yıl kullanacakmış gibi alınmasını farkına varılması lazım
  13. Z

konuda belirttiğim pc 31000 fiyatı önerebileceğiniz sistem var mı ben çok anlamıyorum pcden o yüzden buraya danışmak istedim 1759341626 hocam var mı önereceğin sistem
  14. Z

Ukrayna VPN ile uyguna FC 26 Nasıl Alınır?

direkt türkiyeden al daha iyi diğer türlü uğraştırıyor bence gereksiz bir şey ilerde bir gün keşke tr den alsaydım dersin diye söylüyorum yinede kendin bilirsin.
Geri