Arkadaşlar eğer mycareer dosyalarınızı buluta yüklemişse yeni bilgisayarınızda kariyer dosyası unknown olarak gözüküyor o dosyaya girdiğiniz zaman nerde kaldıysanız oradan devam edebiliyorsunuz ratinginizde bi sıkıntı olmuyor genelde o geri geliyor fakat hikaye ilerlemesi bazen gelmeyebiliyor...
Merhabalar yeni bilgisayar aldım önceki save dosyalarımı yeni bilgisayara geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim aynı Steam hesabını kullanıyorum
Önceden playstationda save dosyalarını buluta yükleyip oradan geri getirebiliyordum ama steamden nasıl yapacağımı bilmiyorum bi bulut sistemi burda da...
gaming gecesinde indirime girecek bu bilgisayar alınır mı gaming gecesinden önerebileceğiniz sistem varsa o da olur
https://www.incehesap.com/apex-thunder-tavsiye-sistem-fiyati-76061/
Hocam beklerim o önemli değilde ne almam gerekiyor onu bilmiyorum hangi sistemi kullanmam gerekiyor hangi parçaları daha kaliteli seçmem gerekiyor bunlar hakkında bi fikrim olmadığı için tavsiye istiyorum
Bi de cuma günü nerelerde indirim oluyor
Merhaba arkadaşlar,
Bütçem en fazla 40.000 TL — mümkün olduğunca uygun ve fiyat/performans iyi olan bir sistem arıyorum. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Oynadığım oyunlar: FIFA, NBA, COD Warzone. Bilgisayardan çok anlamıyorum; bana hangi parçaları/alternatifleri önerirsiniz? Masaüstü mi...
hangisinde daha fazla vakit geçiriyorsan paranı ona ayır böyle konular kişiden kişiye değişir
senin yerinde ben olsaydım sistemi güncellerdim tabi ne kadar bütçe ayırdıgına bağlı
redmilerde bu kronik diyebiliriz bence bu tarz telefonların ömrü 2 yıldır zaten en fazla 3 yıl götürsün sık kullanımda vs bu hale geliyorlar en son
bu tarz telefonları alırken 2 yıl kullanacakmış gibi alınmasını farkına varılması lazım
konuda belirttiğim pc 31000 fiyatı önerebileceğiniz sistem var mı ben çok anlamıyorum pcden o yüzden buraya danışmak istedim
1759341626
hocam var mı önereceğin sistem
direkt türkiyeden al daha iyi diğer türlü uğraştırıyor bence gereksiz bir şey ilerde bir gün keşke tr den alsaydım dersin diye söylüyorum yinede kendin bilirsin.