Counter oynuyorum ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum ilk olarak klavyeden başlayacagım ama cs için nasıl bi klavye alacağımı bilmiyorum fp olursa sevinirim çok bi bütçem yok
dayı buna çok koymak gerekiyor ya :ROFLMAO:
1763135363
bunu şu an kafa kafaya takas yapacaktım ondan sordum özellik olarak falan samsung benim telefondan daha iyi duruyordu ama iphone ne kadar zaman geçsede kasmadan kullanabiliyorsun samsunga geçtiğim zaman 6.ayda kasma sorunu falan olur mu
Arkadaşlar eğer mycareer dosyalarınızı buluta yüklemişse yeni bilgisayarınızda kariyer dosyası unknown olarak gözüküyor o dosyaya girdiğiniz zaman nerde kaldıysanız oradan devam edebiliyorsunuz ratinginizde bi sıkıntı olmuyor genelde o geri geliyor fakat hikaye ilerlemesi bazen gelmeyebiliyor...
Merhabalar yeni bilgisayar aldım önceki save dosyalarımı yeni bilgisayara geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim aynı Steam hesabını kullanıyorum
Önceden playstationda save dosyalarını buluta yükleyip oradan geri getirebiliyordum ama steamden nasıl yapacağımı bilmiyorum bi bulut sistemi burda da...