ZehraHK isimli üyenin son içerikleri

1. ZehraHK

Rehber Siz evinizde yokken bile Robot Süpürgeniz evinizi toplasın istemez misiniz?

Arkadaşlar selamlar, Son dönemlerde robot süpürgelere fena halde takmış biri olarak, aldığım Roborock Qrevo Curv modelinden fazlasıyla memnunum. Başta annem, "Sen evden çıkınca neden çalışmıyor, hep sen varken temizliyor!" diye bana sitem etse de aslında robot süpürgeler sadece siz varken...
  2. ZehraHK

TRENDYOL PEŞİN FİYATA TAKSİT OLMUYOR

qnb trendyol karta sadece var o
  3. ZehraHK

Rehber Robot süpürgelerin her odaya girmesini nasıl engelleriz?

kapıya vuruyor bazen onu engelliyor bu sayede :)
  4. ZehraHK

Rehber Robot süpürgelerin her odaya girmesini nasıl engelleriz?

Arkadaşlar selamlar, Robot süpürgeler hakkında maalesef Türkiye’de yeterince bilgiye ulaşmak oldukça zor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, robot süpürgelere karşı oluşan önyargılar ve bilgilendirici içeriklerin eksik olması. İşte tam da bu yüzden, hem sizleri hem de bu kategoride ilgi duyan...
  5. ZehraHK

Çözüldü✓ Aula f75 yazılımdaki bu ayarlar nedir ne işe yarar

tap dokunma hassasiyeti debounce de tekrar engelliyor olması lazım
  6. ZehraHK

Çözüldü✓ Aula f75 yazılımdaki bu ayarlar nedir ne işe yarar

Aula f75'in yazılımıyla pek oynama bence ben sarı siteden aldım yazılımı kullandım klavye kafayı yedi 1 saat boyunca uğraştım anca düzelttim
  7. ZehraHK

Rehber Robot Süpürgelerin Ömrü Nasıl Artırılır?

şöyle ki dyson kadar bir emiş gücü var bu yüzden temizlikte tamamen evde değilken evi temizlesin yerleri silsin ben uğraşmıyım diyenler için birebir ürünler aslında o yüzden kullanıyorum
  8. ZehraHK

Rehber Robot Süpürgelerin Ömrü Nasıl Artırılır?

Arkadaşlar selamlar, Geçtiğimiz haftalarda bir robot süpürge edindim ve araştırmalarım sırasında birçok kişinin süpürgelerinin bakımını tam olarak nasıl yapması gerektiğini bilmediğini fark ettim. Bu yüzden, hem süpürgenizin ömrünü uzatmak hem de performansını en üst seviyede tutmak için pratik...
  9. ZehraHK

🚨Dikkat Yarın Uyarı Sinyali Var🚨

Türkiye'de böyle bir uygulama yok arkadaşlar 13 Mart Perşembe günü, Uyarı Günü düzenlenecek ve Kuzey Ren-Vestfalya, Hessen, Rheinland-Pfalz ve Bavyera gibi eyaletlerde, sirenler devreye girecek.
  10. ZehraHK

Yardım YURTDIŞI İPHONE KULLANANLAR İÇERİ!!!

16 ay kesintisiz kullanım sağlarsınız tekrardan yeni çıkan bir iphone alabilirsiniz ancak türkiyede her an maddeler değiştirilebileceğinden dolayı 16 ay garantisi de olmuyor pek satarken imeisiz fiyattan düşükten vermeniz gerekecektir.
  11. ZehraHK

Çözüldü✓ Kablosuz Gaming Kulaklık Seçemiyorum Yardım

Steelseries almamanı öneririm malzeme kalitesi olarak fazlasıyla kalitesiz
  12. ZehraHK

İnceleme Bir kedinin gözünden Roborock Qrevo Curv

fsafhdsajkfhd benim 2 kedi robotun kafasına çıkıyor biri önüne geçip süpürmesini engelliyor diğeri de fırçasına vuruyor :D
  13. ZehraHK

İnceleme Bir kedinin gözünden Roborock Qrevo Curv

Merhaba ben Aziz Kedo. Annemler beni ve kardeşimi sahiplenmeden önce anneannem mamalarımızla, tuvaletlerimizle, tüylerimizle annemler ilgilenecek diye annemlere şart koşmuş. Başta anneannem bana ve kardeşim Pars’a önyargılı olsa da sonradan şeytan tüylerimiz sağolsun çeşitli şaklabanlıklarla...
  14. ZehraHK

Rehber Roborock Robot süpürgeler nasıl kurulur?

Arkadaşlar selam forumda daha önce açtığım Roborock Qrevo Curv alınır mı sorusuna istinaden yazdığım incelemenin konusunun ardından bu ürünün ve Roborock ürünlerinin nasıl kurulduğu hakkında da bilgi vermek istedim. Kutudan Çıkarma ve Prize Takma Önce cihazı kutudan çıkartıyoruz ve istasyonu...
Geri