Arkadaşlar selamlar,
Son dönemlerde robot süpürgelere fena halde takmış biri olarak, aldığım Roborock Qrevo Curv modelinden fazlasıyla memnunum. Başta annem, "Sen evden çıkınca neden çalışmıyor, hep sen varken temizliyor!" diye bana sitem etse de aslında robot süpürgeler sadece siz varken...
Arkadaşlar selamlar, Robot süpürgeler hakkında maalesef Türkiye’de yeterince bilgiye ulaşmak oldukça zor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, robot süpürgelere karşı oluşan önyargılar ve bilgilendirici içeriklerin eksik olması. İşte tam da bu yüzden, hem sizleri hem de bu kategoride ilgi duyan...
şöyle ki dyson kadar bir emiş gücü var bu yüzden temizlikte tamamen evde değilken evi temizlesin yerleri silsin ben uğraşmıyım diyenler için birebir ürünler aslında o yüzden kullanıyorum
Arkadaşlar selamlar, Geçtiğimiz haftalarda bir robot süpürge edindim ve araştırmalarım sırasında birçok kişinin süpürgelerinin bakımını tam olarak nasıl yapması gerektiğini bilmediğini fark ettim. Bu yüzden, hem süpürgenizin ömrünü uzatmak hem de performansını en üst seviyede tutmak için pratik...
Türkiye'de böyle bir uygulama yok arkadaşlar
13 Mart Perşembe günü, Uyarı Günü düzenlenecek ve Kuzey Ren-Vestfalya, Hessen, Rheinland-Pfalz ve Bavyera gibi eyaletlerde, sirenler devreye girecek.
16 ay kesintisiz kullanım sağlarsınız tekrardan yeni çıkan bir iphone alabilirsiniz ancak türkiyede her an maddeler değiştirilebileceğinden dolayı 16 ay garantisi de olmuyor pek satarken imeisiz fiyattan düşükten vermeniz gerekecektir.
Merhaba ben Aziz Kedo. Annemler beni ve kardeşimi sahiplenmeden önce anneannem mamalarımızla, tuvaletlerimizle, tüylerimizle annemler ilgilenecek diye annemlere şart koşmuş. Başta anneannem bana ve kardeşim Pars’a önyargılı olsa da sonradan şeytan tüylerimiz sağolsun çeşitli şaklabanlıklarla...
Arkadaşlar selam forumda daha önce açtığım Roborock Qrevo Curv alınır mı sorusuna istinaden yazdığım incelemenin konusunun ardından bu ürünün ve Roborock ürünlerinin nasıl kurulduğu hakkında da bilgi vermek istedim.
Kutudan Çıkarma ve Prize Takma
Önce cihazı kutudan çıkartıyoruz ve istasyonu...