HP victus 16 laptobum var.Format atmak istedim ve 24h2 işletim sistemini kurdum.Sürücüleri vs indirdim ama eskiden nefes versem ses giderdi şimdi duymaları için bağırmam gerekiyor.Bildiğim çözümleri denedim ama hiç fayda olmadı.Kulaklığım razer blackshark v2.Seste bir sorun yok ama mikrofon...
Bilgisayardan m2 ssd yi söküp geri taktım. Tekrar açtığımda pc direkt biosa attı sonra baktım ki pc açılmıyor hep biosa atıyor.Kontrol ettim ve ssd yi görmüyor.Windows da ssd nin içinde olduğu için ve ssd'yi
görmediği için biosa attığını düşündüm.Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
berbatlıktan kastın nedir acaba?
fiyat oalrak diğerlerine göre evet aşırı fazla zaten estetiğe bakarak aldım o yüzden
mühendislik için özellikler yeterli değil mi?
https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g15-g513rc-hn192-ryzen-7-6800hs-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx3050-15-6-inc-fhd-144hz-p-675112965?boutiqueId=61&merchantId=118442&utm_source=share
Bunu aldım ve mühendislik için ve oyun için sizce yeterli mi?
Mühendislik için özellikle çizimlerde vs herhangi...
Bu başlıkta açılan konu vardı ama piyasa sürekli değiştiği için yeni konu açtım.Hem üniversitede kullanabilmek için hem de oyun oynamak için 20-25k arası laptop önerir misiniz?
Laptopta estetiğede önem veririm.
Üniden dolayı laptop almıştım.Ama aldığıma pişman oldum şimdi bunu satıp masaüstü sistem dizcem.Deprem dolayısı ile zaten ünidende uzak kaldım o yüzden masaüstü dizmem daha mantıklı olacak.Tavsiyeleriniz bekliyorum.
Yeni laptop aldım ve tüm gereken driver vs. yükleyip güncellemiştim.Zaten gerekli performansı vermediğini düşünüyordum bugünden itibaren baya kötü bir hal almaya başladı fps düşüşleri droplar.Canımı iyice sıkmaya başladı bu konu.Red dead redemption 2 de ultra ayarlarda oynuyorken şuan ultrada...