Zeit isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Acer Nitro laptop önerilir mi?

https://amzn.eu/d/4XEm2Nx 30 35K civarı bir laptop arıyordum bunu buldum. önerir misiniz sorun çıkarır mı yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır?
  2. Z

Wİndows 11 24H2 kurulumu sonrası mikrofondan çok az ses gidiyor

HP victus 16 laptobum var.Format atmak istedim ve 24h2 işletim sistemini kurdum.Sürücüleri vs indirdim ama eskiden nefes versem ses giderdi şimdi duymaları için bağırmam gerekiyor.Bildiğim çözümleri denedim ama hiç fayda olmadı.Kulaklığım razer blackshark v2.Seste bir sorun yok ama mikrofon...
  3. Z

Pc bios da ssd yi görmüyor

Bilgisayardan m2 ssd yi söküp geri taktım. Tekrar açtığımda pc direkt biosa attı sonra baktım ki pc açılmıyor hep biosa atıyor.Kontrol ettim ve ssd yi görmüyor.Windows da ssd nin içinde olduğu için ve ssd'yi görmediği için biosa attığını düşündüm.Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Z

Laptop aldım sizce nasıl?

Dediğiniz gibi daha iyi performanslılarıyla karşılaştım ama estetik ve kalite olarak baktığımdan bunu seçtim teşekkür ediyorum
  5. Z

berbatlıktan kastın nedir acaba? fiyat oalrak diğerlerine göre evet aşırı fazla zaten estetiğe bakarak aldım o yüzden mühendislik için özellikler yeterli değil mi?
  6. Z

https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-g15-g513rc-hn192-ryzen-7-6800hs-16gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx3050-15-6-inc-fhd-144hz-p-675112965?boutiqueId=61&merchantId=118442&utm_source=share Bunu aldım ve mühendislik için ve oyun için sizce yeterli mi? Mühendislik için özellikle çizimlerde vs herhangi...
  7. Z

Hem okul hem oyun için 20-25k arası laptop önerisi

Bu başlıkta açılan konu vardı ama piyasa sürekli değiştiği için yeni konu açtım.Hem üniversitede kullanabilmek için hem de oyun oynamak için 20-25k arası laptop önerir misiniz? Laptopta estetiğede önem veririm.
  8. Z

Max 19k bütçe ile sistem önerisi

sadece kasa ama ileride monitörde alıcam onuda önerirseniz güzel olur
  9. Z

Max 19k bütçe ile sistem önerisi

Üniden dolayı laptop almıştım.Ama aldığıma pişman oldum şimdi bunu satıp masaüstü sistem dizcem.Deprem dolayısı ile zaten ünidende uzak kaldım o yüzden masaüstü dizmem daha mantıklı olacak.Tavsiyeleriniz bekliyorum.
  10. Z

Yeni aldığım laptobumun performansı durduk yere düştü

Dostum sürekli drop yiyorum kasmalar yaşıyorum. ve dediğim gibi ''Red dead redemption 2 de ultra ayarlarda oynayabiliyorken şuan ultrada kasıyor''
  11. Z

Yeni aldığım laptobumun performansı durduk yere düştü

Yeni laptop aldım ve tüm gereken driver vs. yükleyip güncellemiştim.Zaten gerekli performansı vermediğini düşünüyordum bugünden itibaren baya kötü bir hal almaya başladı fps düşüşleri droplar.Canımı iyice sıkmaya başladı bu konu.Red dead redemption 2 de ultra ayarlarda oynuyorken şuan ultrada...
  12. Z

DDR5 ram önerisi alabilir miyim?

teşekkür ederim
  13. Z

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09S2QT75C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 bu nasıl
  14. Z

bu laptop için değil sanırım 1673184208 tamamdır teşekkür ettim
  15. Z

2 RAMİN CL Sİ FARKLI OLSA SORUN YARATIYOR MU?
Geri