Zeke31 isimli üyenin son içerikleri

1. Z

PC donuyor ama mouse hareket ediyor??

Son zamanlarda garip bir sorunla karşı karşıyayım. Yaklaşık 4-5 sekmede browserda bir canlı yayın ya da video izlerken bazen video yükleniyor duruma geçiyor, internet vb kesinti hiçbir şekilde olmuyor fakat. Sonra kontrol etmek için herhangi bir şeye tıklamaya çalıştığımda mouse hareket ediyor...
  2. Z

Kernel Power 41 (63) hatası, harddisk boot sorunu ve usb portları alakası?

Ufak bir up geçeyim. sonradan bi kaç defa format atınca düzeldi gibi ama şu an farklı bi sorun yaşıyorum. Yaklaşık 4-5 sekmede browserda bir canlı yayın ya da video izlerken bazen video yükleniyor duruma geçiyor, internet vb kesinti hiçbir şekilde olmuyor fakat. Sonra kontrol etmek için herhangi...
  3. Z

hocam maalesef onları satarak yeni parçaları alabildim o yüzden öyle bi şansım yok :(
  4. Z

Yakın zamanda sistemimi büyük ölçüde upgrade ettim. Bu upgrade yavaş yavaş olduğu için öncelikle ramler, işlemci ve ekran kartını değiştirdim. Harddisk, ssd, anakar, kasa ve psu sabit kaldı. Bu sistemi ilk upgradeimde sorunsuz kullanırken geçen ayın 26sında gece pcyi açmayı denerken anakart...
  5. Z

Oyuncumagazasi güvenilir mi?

Hocam naptınız acaba bir gelişme var mı durumda?
  6. Z

Amd Ryzen 5 5500 92.6c normal mi?

Elbette hocam o kadar acemi değilim :') ama dediğiniz gibi kurumuş olma ihtimali var sıfır kutuluydu soğutucunun üstünde bant falan vardı ama yine de değiştirmek iyi olur sanırım. yani sanmıyorum evet ön tarafta fanlarım yok ama kasanın yanı tamamen çaık önünde de açıklık var öncesinde r3 1200...
  7. Z

kasam biraz eski hocam thermaltake commander. ön tarafı yarı mesh bile değil ve fanları yok bu üstte 2 ekstra fanı ve egzos var. bu yüzden ben de hem ön tarafta dvd girişlerini açtım hem de yan kapağı açık kullanıyorum
  8. Z

Merhabalar. Ryzen 5 5500 işlemcimi yeni aldım sayılır. Stok fan ile üzerindeki termal macunuyla kullanıyorum. Bugün yaklaşık 23+ sekme opera ve 1 sekme Chrome açıkken (hepsinde canlı yayın videolar vardı) genel olarak 80-89c arasında gidip geliyordu hatta ara ara 90+ üzerine çıktı ve maks. 92.6c...
  9. Z

Ryzen 5 5500 ve Asus Prime B350m-k Uyumu.

evet hocam bunu biliyorum fakat güncel BIOS ile bile görüntü alamayanlar olmuş bu beni biraz korkutuyor açıkçası
  10. Z

Ryzen 5 5500 ve Asus Prime B350m-k Uyumu.

Merhabalar. Elimde Asus b350m-k anakart var. Şu an kullandığım işlemcim r3 1200. ufak bi updgrade yapmak istiyorum fakat aman aman bi bütçem yok. ya ryzen 5 3600 alıcam ya da ryzen 5 5500. evet 5500 çok daha iyi bi parça fakat anakartımı değiştirme şansım yok. Ufak bi araştırma yaptığımda...
  11. Z

Ryzen5 5500 Asus Prime B350m

Acaba bir sorun yaşadınız mı?
  12. Z

Ryzen5 5500 + Asus Prime B350m-E Anakart

Merhabalar acaba bir sorun yaşadınız mı?
  13. Z

Çözüldü✓ ASUS PRIME B350M-K ryzen 5 5500

Merhabalar hortlatıyorum kusura bakmayın ama acaba bu kombinasyonu yapıp bir sorun yaşadınız mı?
Geri