zeken isimli üyenin son içerikleri

1. zeken

NVIDIA DENETİM MASASI SORUNU

Merhaba, Son güncellemeden sonra NVCleanınstall ıle driver kurulumunu gerçekleştirdim fakat denetim masası gözükmüyor bilgisi olan var mıdır ?
  2. zeken

Valorant oynarken pc kapandı 2 gündür

çözüm bulabildin mi?
  3. zeken

Reset Atma Sorunu Kernel Power 41

çözebildin mi?
  4. zeken

Reset Atma Sorunu Kernel Power 41

Bu sorun için çözüm bulabildin mi ?
  5. zeken

Rufusta aldığım bir hatadan sonra pc usb yi okumuyor

Beyler format usbsı hazırlarken rufus hata verdi ve şuan usb okumuyor pc sebebi ne olabilir ?
  6. zeken

1 dakika ekran gidiyor ve resetleyip yeniden başlıyor

Beyler merhaba ortalama 40 gündür PC doğru düzgün açmıyorum önceden böyle bir sorunum yoktu ama son 1 haftadır ara sıra oyun oynarken monitör birden gidiyor kasa aktif açık ışıkları yanıyor fanlar çalısıyor sonrasında PC kendisini resetleyip geri açılıyor ne sorun olabilir bilgisi olan var mı...
  7. zeken

FİYATLANDIRMA HAKKINDA DESTEK OLUR MUSUNUZ?

Yok kardo kb geç döndüm
  8. zeken

DC zeken__ ciddiysen ulaşabilirsin kardom
  9. zeken

Merhaba, 12 Saat mesai ile işe başladığım için bilgisayarımı satmayı planlıyorum beyler ama piyasa ederi nedir fiyat biçemedim. GPU: GİGABYTE RTX 3070 CPU: İ7 10700K ANAKART: MSI Z490 A PRO PSU:FSP 750 HYDRO G PRO SSD:KİNGSTON A2000 500GB RAM : VİPER STEEL 2X8 3200 RAM SIVI SOGUTMA: XPG...
  10. zeken

Sorun ekran kartında mı monitörde mi?

Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa...
  11. zeken

G PRO WİRELESS KULAKLIK MİKROFON AYARLARI

discord için zaten sorun değil oyunlarda mic bastığımda sorun oluyor çok fazla ayarı var ama bulamadım
  12. zeken

G PRO WİRELESS KULAKLIK MİKROFON AYARLARI

Beyler mikrofonda arkamdaki vantilatör sesini nasıl giderebilirim. İyi bir ayarı olan var mı?
  13. zeken

MSCONFİGDE ÇEKİRDEK SAYISI SORUNU

ekledim kral
  14. zeken

MSCONFİGDE ÇEKİRDEK SAYISI SORUNU

Daha önceden bu kısımda 16 seçebiliyordum fakat şuan göremiyorum
  15. zeken

BİLGİSAYARIMI SATACAĞIM NE KADAR EDER ?

teşekkürler beyler şehir dışındaydım bakamadım <3
Geri