zekuda isimli üyenin son içerikleri

1. zekuda

Yardım 1.2k-1.5k Civarlarında B-Suv veya Normal Binek Araç Önerisi

Bende megane touch var konfor donanım diyorsan ben tavsiye etmiyorum her yer plastik tümsek kasis çukur gibi yerlerden geçince gacır gucur plastik sesleri çıkıyor 3 4 kişi binince altı alçak olduğundan yere değiyor performansı bence iyi ama almak için tek sebep bu olmamalı uzun yol da yoruyor...
  2. zekuda

İlk Araç Suv Araç Önerisi

Aynı durumda benzer bütçelerdeyiz dediğiniz gibi her kafadan bir ses çıkıyor bir kesim aracı allayıp pullayıp beğendirme dersinde bir kesim de şura şöyle bura böyle kafa karışıklığı yaratıyorlar alınabilecek suv araçlarda benim baktıklarımda tiguan rline kodiaq prestige veya sportline 3008 veya...
  3. zekuda

Yardım 1.2k-1.5k Civarlarında B-Suv veya Normal Binek Araç Önerisi

Bende alacak araç arıyorum bütçem biraz fazla ama bu fiyatlara da baktım her aracın bi sorunu var sorunsuz bi araba görmedim videoları izlemekten kafam allak bullak oldu bu bütçeye tavsiyem corolla 1.8 2023 sonrası 140lık olanlar yahut focus 1.5 eco blue onun dışında marka model km takıntın...
  4. zekuda

Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

Hocam aynı durumdayız sanırım benim bütçe de maks 2.3 suv araç arıyorum önceliğim benzinli olanlar aklımda ki modeller honda hrv ama turbo olmadığı için uzun yollarda rampalarda ve araç yüklü durumdayken hibrit versiyon olması sebebiyle performans kaybı ve motor sesi olabiliyormuş qashqai ve...
  5. zekuda

2m-2.200m Arası Suv Araç Önerisi

Bu yüzden önceliğim benzinli araçlar
  6. zekuda

Maks 2.2 2.3 daha fazla mümkün değil 1786707162 Jaecco 7 evolve hakkında ki fikirleriniz nedir alınır mı sizce
  7. zekuda

haklısınız karıştırdım benim hatam 1786705799 haklısınız benim hatam qashqai ile karıştırdım
  8. zekuda

Merhaba daha önce bu konu üzerine konular açılmış ama aradığım cevabı bulamadıpım için güncel olarak açmak istedim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler. Elektrikli araçları almayı düşünmüyorum önceliğim benzinli araçlar tabi ki dizel versiyonları daha iyi olan araçları da tavsiye edebilirsiniz...
Geri