Zemheri isimli üyenin son içerikleri

1. Zemheri

Hazır Sistem mi ? Yoksa Tek Tek Toplamak mı ? F/P?

Kredi kartın var ise itopya İncehesap da peşin fiyatına 3 5 6 ay taksitle alabilirsin fiyat uygun olur tek tek toplama biraz daha pahalı olur hazır sisteme göre ama tam olarak istediğin sistemi toplarsın hazır sistemler ramden SSD den anakart dan kısıyorlar ucuz olsun diye bunu yaşamazsın...
  2. Zemheri

Yardım Pc de kulalık ses ve mic sorunu

şimdi anladım knk pc ye takılan kısım 3,5mm jak mic destekliyor sanırım 3 çizgi çünkü ama kulaklığa takılan kısım daha 3,5mm jak değil daha incesi ve 2 çizgili ondan dolayı mic çalişmiyor şimdi anladım
  3. Zemheri

Yardım Pc de kulalık ses ve mic sorunu

jbl tune 720bt kulaklık kullanıyorum pc de kablolu sesimi almıyor kasanın ön tarafında mic ve kulaklık ortak giriş var oraya takıyorum olmuyor arkaya anakarta ses giriş mic kısmına bağladım olmadı ses %1 seviyesinde gidiyor anakartta bt özelliği yok oyuzden bt adaptör aldım onunla denedim ama...
  4. Zemheri

Steamda ssd hızı çok düşük

evet ama knk 2100m/s max hiz zaten hadi normalde 1500m/s olsun güncelleme için de silme ve yazma yapıyor diye 500m/s düşşün o bile yeter 5gb güncellme için yarım saat bekliyom 21m/s ne
  5. Zemheri

Steamda ssd hızı çok düşük

fotograftaki gibi güncelleme küçük olmasına rağmen diske yazması çok yavaş. SSD nin okuma yazma hızları 2100m/s evet bu max performans da veriyor sürekli vermiyor biliyorum ama 20-35m/s vermemesi lazım cristal disk de sıkıntı yok iyi sonuçlar veriyor sanırım steamda bu sıkıntı var düzetme...
  6. Zemheri

JBL Tune 720BT kulaklık mikrofon sorunu

JBL Tune 720BT kulaklığın telefon ile hem bluetooth hemde kablo ile kullandığımda hiçbir sorun çıkkmıyor mikrofon çalışıyor ama pc de bluetooth yok kablo ile bağlıyorum sesim gitmiyor ses kaydedicide dış sesler duyuluyor bağırınca cok az gidiyor %1-%2 kadar bi sesim gidiyor ama kulaklığı çıkarıp...
  7. Zemheri

Fiyat bilgisi verebilirmisiniz.

nasıl yani bulamadım knk sen olsan bu sistemi ne kadar a satılığa koyarsın ve bu konuyu hangi katagoriye açmam lazım
  8. Zemheri

Fiyat bilgisi verebilirmisiniz.

slm maddi sıkıntılardan dolayı pc yi satmak zorundayım bana piyasa fiyatı verebilicek var mı Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC D6X 8G 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran kartı DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa AMD Wraith Stealth AMD Uyumlu Hava Soğutucu Addlink...
  9. Zemheri

Farmville2 tarzı oyun önerisi

eskiden farmville 2 diye bir oyun vardı facebook üzerinden oynardık onun benzeri bi oyun var mı önerebiliceğiniz şuan o oyun oynanmıyor
  10. Zemheri

Tp-Link VN020-F3 adaptörü kaç wat ve amper bilen var mı

modem üstünde 9w 0,6a oolduğu yazıtor genelde modemlerde 12w 1yada 2a lük adaptör veriliyor buna 9lük adaptörnü bulmama gerek yoksa elimdeki 12w 1a olan yada 12w 2a olan adaptörü mü kullansam
  11. Zemheri

Pc yi tamamen silip windows 11 kurmak

İternetten temiz kurulum videolar var anlatan sayfalar da var ançak biraz kafa karıştırıcı sorunuz yani internete bağlanmama gibi sorunlar yaşatmayacak bir kaynak lazım video yada sayfa olabilir fark etmez sıfırlama + sıfırlama sonrası kurulum falan herşeyi anlatan bişey lazım
  12. Zemheri

Çözüldü✓ Pc ye bişey oldu anlamadım yardımcı olabilicek var mı

böyle kararıyor mouse ile basılı tutuğum yerler ve yenile yapınca duzeliyor onedrive mi ne onu yaptım yedekledi sonrada yedeklemeyi kapatmaya .aliştim masaüstündeki oyunlar klasorler gitti nu ne nasıl duzelir yardımcı olur mususnuz
  13. Zemheri

Çözüldü✓ JBL Tune 720BT kulaklık mikrofon sorunu

JBL Tune 720BT kulaklığın telefon ile hem bluetooth hemde kablo ile kullandığımda hiçbir sorun çıkkmıyor mikrofon çalışıyor ama pc de bluetooth yok kablo ile bağlıyorum sesim gitmiyor ses kaydedicide dış sesler duyuluyor bağırınca cok az gidiyor %1-%2 kadar bi sesim gidiyor ama kulaklığı...
  14. Zemheri

Addlink S68 AD512GBS68M2P PCI-Express 3.0 512 GB M.2 SSD peformans ?

5 gb lik oyun günçekkeme aldı indirdim steamdan ama diske kaydetme uzun sürüyor okuma yazma hızı ortalamada 20 mb gösteriyor 1 yıl 4 ay önce hazır sistem aldım bu performans düşüklüğü normal mi ssd okuma 2100mb ve yazma 1700mb özlliği var bu değer max değerler bu degerleri göemek imkansız...
  15. Zemheri

Logitech g 305 lightspeed mouse hz ayarı kaç olmalı

1000 olunca mı hızlı oluyor 125 olunca mı
Geri