Zemherii isimli üyenin son içerikleri

1. Z

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Wincredit kampanyaları artık çok değişken gelmeye başladı bazen bonusu vergi dahil tutardan veriyor bazen ürün fiyatından veriyor. Şuan iki hesabımda kullandıklarımdan birisi 1000 tl lik olan iptal yöntemiyle bonus yeterli gelmiyor. O yüzden 500 tl lik iki sipariş veriyorum öyle tamamlanıyor...
  2. Z

Soranlar olmuş wincredit hala çalışıyor dün kullandım
  3. Z

Bu zamana kadar onlarca ürün aldım bugün ilk kez %80 vergi ile karşılaştım. Bazı ürünlerde %80 vergi uygulanıyormuş bilmeyenlerin dikkatine :(
  4. Z

Konunun çok ekmeğini yedim artık borca bile girmeye başladım. 3 hesabıma düzenli olarak wincredit geliyor. Toplam sipariş sayım 60 civarı olmuştur . Hep 1000 lira civarı sepet oluşturmaya çalışıp 600 lira ödeme yapıyorum :). Memnun kaldığım birkaç ürünü paylaşayım istedim ama bir çoğunun fiyatı...
  5. Z

Bu karayolu ile gelen ürünlerden almak istiyorum kargom ikiye bölünmesin diye. Sadece Kara yolu ile gelen ürünleri aratma gibi bir seçenek var mı? Baktım bulamadım birde genelde kara yolu ile gelenler daha ucuz oluyor gibi geldi bana
  6. Z

Siparişlere devam ozaman :D
  7. Z

Galiba herzaman o banneri vermiyor bende 2000 tl kupon bannerı çıkıyor orada
  8. Z

önceki seferlerde wincredit yazınca direkt çark çevirtiyor kampanyayı veriyordu bu son seferde de aynı şeyi yaptı ama bu sefer ürünleri 200 le sınırladı farklı bir şey de yapmadığımı düşünüyorum kafasına göre mi takılıyor çözemedi bakalım 10 saati kaldı bitince tekrar wincredit yazıp şansımı...
  9. Z

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Teşekkürler hocam işe yarıyor yöntem ama ilginç bir şey daha oldu 200 tl üstü ürün göstermiyor kesinlikle 200 tl altı ürünlerde yazdığınız yöntem çalıştı üstünde hiç bir ürün göstermiyor bana
  10. Z

Ben de ilginç bir durum oldu wincredit sayfasında 200 tl üstü ürün göstermiyor. Bilgisayardan istediğim ürünü ekleme yöntemini kullanıyorum 200 tl altı ürünlerde çalışıyor üstü ürünlerde çalışmıyor. Bende zaten 2 ürün almamı istiyordu 200 tl den 2 ürün alsam sepet tutarım sipariş vermeye...
  11. Z

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

Herkese merhaba öncelikle bu wincredit olayını detaylı anlatan arkadaşlara teşekkür ederim. Sayenizde 4 kez kullandım 5. yi de kullanacaktım ama çok saçma ürünler gösteriyor. Sepetime istediğim ürünleri ekliyorum istediğim ürünlerin envayi çeşidini ekledim farklı farklı ürünleride ekledim ama...
  12. Z

🔥İndirim Tüm Orient ve Orient Star modellerinde yüzde 30 indirim kodu!!!

İndirimli hali bile yurtdışı fiyatlarının üstünde ama yurt dışından alamayacaklar için güzel kampanya
  13. Z

🔥İndirim Under Armour Erkek UA Charged Assert 10 Koşu Ayakkabısı 1255TL / 1475TL / 1268TL

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim 4 tane aldım. Arama motoruna Under armor erkek ayakkabı yazıp aratırsanız daha çok çeşit bulabilirsiniz fiyatlar numaralara göre çok değişken bir çok çeşitte %30 indirim var Genelde 43 numara giyiyorum mağazada bu fotoğraftaki modeli denedim 44 ü oldu. Başka...
  14. Z

🔥İndirim MSI Pro A620M-E Anakart 2649 TL

https://www.amazon.com.tr/MSI-B650M-P-DDR5-6000MHZ-USB3-2/dp/B0C4FNK1R5/ref=zg_bs_g_12601941031_sccl_6/259-5381329-9214866?th=1 650 mi alsam 620 mi karasız kaldım ikisininde fiyatı iyi gibi 7600x ile kullanacağım değermi aradaki fiyat farkına b650
Geri