[H3 id='Tp-Link+Archer+AX55+AX3000+Dual+Band+Wi-Fi+6+Router+bunu+aldm+ve+denedim+hi+bir+ie+yaramad+mesh+sistem+kurmak+yerine+iyi+bir+modem+alsam+daha+mantkl+olabilir+mi+acaba+yoksa+illaki+mesh+sistem+mi+kurmak+gerekiyor']Tp-Link Archer AX55 AX3000 Dual Band Wi-Fi 6 Router bunu aldım ve denedim...
Merhaba ben 2+1 bir evde yaşıyorum 1000mbps hızında bir internetim var wi-fi ağında uzak noktalarda internet hiç çekmiyor router almayı düşünüyorum sizce router benim sorunu mu giderir mi 3000 civarı bütçem var işe yararsa bi öneri verirseniz çok memnun olurum
2 tane bilet attım açamayacaklarını söylediler riot onarım aracı kullanıp tekrardan bilet attığımda artık otomatik olarak bu mesaj geliyor hiç bir yolu yok mudur acaba ulaşmamın
Benim valorant hesabım 3. parti yazılım kullanıldığı tespit edilip kalıcı olarak uzaklaştırıldı hiç bir hile vesaire kullanmama rağmen ben de riot destek ekibine bilet atıp durumu anlatmaya çalışıyorum fakat attığım her bilette bu mesajı alıyorum ceza artık incelenmeyecek diyorlar ben bu ceza...
Merhaba iyi günler dilerim ben playstation 5 slim dijital modeline sahibim playstation 4 destekleyen oyunları oynayabiliyorum fakat oynanmayacak derecede kasıyor 5 oyunlarında 30 fps yapıp görüntüyü güzelleştirince yine fazla kasıyor biliyorum kasıyor gibi olması normal 60 fps den 30 a düşürünce...
Bir süredir bilgisayarda donmalar oluyor mesela oyun oynuyorum kulaklıktan cızırtılı gibi bir ses geliyor ve donuyor klavye çalışmıyor arkada şarkı açık ise çalmaya devam ediyor ama değişmiyor ve bilgisayarı kapatmadan düzelmiyor sorunu bilen yardımcı olursa çok sevinirim
Bilgisayarı açtım ve ekran çok kötüydü bir sürü çizgiler var ekran kartı driver silip geri yükledim yine işe yaramadı monitör kablolarına baktım sıkıntı gözükmüyor ama ekran çok kötü gözüküyor