bu klavyeye bir bak derim https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb900l-rgb-aydinlatmali-manyetik-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-67-tus-hot-swappable-beyaz
1762864745
eğer %75 istiyorsan şu daha iyi kb900l den...
Merhabalar. Yeni bir mouse ve klavye almak istiyorum ama internette 8 bin Hz olan klavye ve mouseler için belirli bir işlemcinin üstü olması gerekiyormuş. Bu bilgi doğru mu ve doğruysa ekran kartının falan da mı belirli bir seviyenin üstünde olması gerekiyor.
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU...
Merhaba. Ben bugün Valorant'a girmiştim. Ancak 130'lara kadar çıkan fpsim şimdi 70'lere kadar inmişti. Onun öncesinde HVCI ınabled adlı bir hatayı vermişti. O hatayı çözdükten sonra oynamaya başlayınca fpsim düşmüştü. Sizce neyden kaynaklanmış olabilir ve nasıl çözeceğim? Ayrıca bugün Windows...
Merhaba. Ben bugün Valorant'a girmiştim. Ancak 130'lara kadar çıkan fpsim şimdi 70'lere kadar inmişti. Onun öncesinde HVCI ınabled adlı bir hatayı vermişti. O hatayı çözdükten sonra oynamaya başlayınca fpsim düşmüştü. Sizce neyden kaynaklanmış olabilir ve nasıl çözeceğim? Ayrıca bugün Windows...