ZenG_ isimli üyenin son içerikleri

1. ZenG_

28 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Maalesef bunu bile zor veriyorum
  2. ZenG_

28 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar monitör dahil maksimum 28 bin TL'ye hazır sistem önerisi olan var mı acaba? Herhangi bir siteden olabilir. Ama 28i gecemem.
  3. ZenG_

İlk kaykay olarak ne alabilirim

Olaydan haberdarım ama benim sorumla bunun ne ilgisi var onu kavrayamadım. Ama teşekkürler bilgilendirme için.
  4. ZenG_

İlk kaykay olarak ne alabilirim

Arkadaşlar kaykay almak istiyorum. Acaba ucuz ve iyi performansı olan bi kaykay önerebilir misiniz? Hareket falan yapmayı düşünmüyorum şu anlık. Sürmeyide öğrenmem gerek ayrıca. Haftasonları dershanem var ona gitmek için birde eğlenceli olur diye sürmek istiyorum. Genellikle kaldırımda, yolda...
  5. ZenG_

A620M-H anakartta mikrofonum çalışmıyor.

Yeni sistem aldım. Benim kulaklık normalde tek jak girişili ama iki tane dönüştürücüm var. Onları kullanarak anakarta takıyorum kulaklığı fakat mikrofondan ses gelmiyor. Dönüştürücüde değil problem çünkü öyle olsa seste gelmez bana ses gayet iyi çalışıyor ama mikrofonda bir sıkıntı var...
  6. ZenG_

Phantom Spiriti tek fanla kullansam nolur?

Yaptım diğer fanlarla aynı yöne bakıyor doğru değil mi 1738349978 arkasına taktım hocam
  7. ZenG_

radyatöre doğru olacak yani anladım tamam çeviriyorum hemen
  8. ZenG_

Bu şekilde taktım ama fanın ön tarafı radyatöre doğru mu bakacak yoksa egzozdaki fana doğru mu?
  9. ZenG_

peki iki fan karşılıklı olunca bi sıkıntı çıkar mı hafif derece oynayabilir onda problemim yok
  10. ZenG_

egzoz kısmı neresi acaba
  11. ZenG_

Hocam bildiğiniz üstüne duruyor ramin fan.
  12. ZenG_

böyle kullanabilir miyim yani?
  13. ZenG_

Hocam anakart 2 slotlu ramlerin üstüne biniyor ama kapak kapanıyormuş o konuda sıkıntı yokta böyle bi sıkıntı çıkarır mı?
  14. ZenG_

Buraya mı?
  15. ZenG_

AMD Stok fan vardı bende ek olarak Phantom Spirit aldım
Geri